Home / Men  / Τα νέα Stan Smith είναι φτιαγμένα από μανιτάρια!

Τα νέα Stan Smith είναι φτιαγμένα από μανιτάρια!

Stan Smith

Δείτε τα ολοκαίνουργια και “πράσινα” Stan Smith, τα οποία είναι φτιαγμένα από μανιτάρια.

 

Οι νέες κυκλοφορίες της Adidas μας εκπλήσσουν θετικά και αποτελούν κάποιες από τις καλύτερες, που έχει δημιουργήσει. Τα προηγούμενα Stan Smith κατασκευάστηκαν από 95% ανακυκλώσιμα υλικά και στολίστηκαν με τους αγαπημένους μας χαρακτήρες της Disney. Μοναδικά και παιχνιδιάρικα σχέδια, με πρωταγωνιστή το πράσινο χρώμα. Τα ολοκαίνουργια sneakers έρχονται και αυτά κατευθείαν από τη φύση! Φτιαγμένα από μανιτάρια και Mylo, μια φιλική, προς το περιβάλλον, ανανεώσιμη και εναλλακτική λύση για το δέρμα.

 

Courtesy of Adidas

 

«Η εισαγωγή του Mylo, ως νέου υλικού, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προόδου στην τολμηρή φιλοδοξία μας να βοηθήσουμε στον τερματισμό των πλαστικών απορριμμάτων. Ως πλανήτης, πρέπει να μάθουμε να δουλεύουμε με τη φύση και όχι εναντίον της .Όλοι μαζί να καταβάλλουμε όλες τις προσπάθειές μας, για την εξεύρεση καινοτόμων λύσεων, που δημιουργούνται υπεύθυνα με πόρους, που ανανεώνονται με βιώσιμο ρυθμό” δήλωσε το brand.

 

Courtesy of Adidas

 

Η Adidas συνεργάστηκε με την εταιρεία βιοτεχνολογίας Bolt Threads, θέτοντας ως πρώτη ύλη κατασκευής το μυκήλιο, που βρίσκεται στις ρίζες των μανιταριών. Τα πάνινα παπούτσια χρησιμεύουν ως μια αποτελεσματική επιλογή, για να σωθεί το περιβάλλον. Διατίθενται με ένα μινιμαλιστικό σχεδιασμό, σε cream χρώμα. Ανακαλύψτε τα ολοκαίνουργια sneakers της Adidas, μέσα από το official site, τα οποία θα είναι σύντομα διαθέσιμα.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.