Home / Fashion  / Τα νέα Stan Smith συναντούν τη βιωσιμότητα παρέα με τη Disney

Τα νέα Stan Smith συναντούν τη βιωσιμότητα παρέα με τη Disney

Stan Smith

Τα θρυλικά παπούτσια της Adidas, Stan Smith, γίνονται “πράσινα” και στολίζονται με αγαπημένους χαρακτήρες της Disney.

 

Όλο και περισσότερα fashion brands και designers στρέφονται προς τα ανακυκλώσιμα υλικά, “αγκαλιάζοντας” μια φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση. Πλέον, η βιωσιμότητα έχει γίνει κομμάτι της σύγχρονης βιομηχανίας της μόδας. Το περιβάλλον χρήζει της βοήθειας μας και η μόδα άρχισε να διαδραματίζει το δικό της ρόλο. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το θρυλικό brand Adidas, το οποίο αναγέννησε με “πράσινο” χαρακτήρα τα iconic Stan Smith.

 

Courtesy of Adidas

 

Τα Stan Smith, με το διαχρονικό και αξιόπιστο χαρακτήρα τους, έχουν αγαπηθεί από κάθε fashion lover και μη. Χάρη στην απλότητα και την κομψότητα τους, αποτέλεσαν την καλύτερη επιλογή για το νέο project της Adidas. Για να μπορέσει το brand να παρουσιάσει τα νέα του σχέδια, αποφάσισε να συνεργαστεί με τη Disney, η οποία είναι συνυφασμένη με τα παιδικά, και όχι μόνο, χρόνια της ζωής μας. Υιοθετώντας μια διασκεδαστική προσέγγιση, επέλεξε τους χαρακτήρες των ταινιών, που έχουν ως κυρίαρχο στοιχείο τους τα χρώματα της γης, πράσινο και καφέ.

 

Courtesy of Adidas

 

Κατασκευασμένα από 50% ανακυκλωμένο υλικό, τα καινούργια sneakers τιμούν τους εμβληματικούς ήρωες της Disney, της Marvel, της Pixar ή των Star Wars. Ο βάτραχος Kermit, που μας δίδαξε να αγαπάμε ότι μας κάνει μοναδικούς, δίνει το έναυσμα για ένα καλύτερο αύριο. Η Tinkerbell σκορπάει τη μαγική χρυσόσκονη της στα νέα παπούτσια. Μπορείτε να συναντήσετε, επιπλέον, τον Hulk, τον T-Rex από το Toy Story, τον Groot από τους Guardians of the Galaxy και τον Mike Wazowski από τους Μπαμπούλες Α.Ε.

 

Courtesy of Adidas

 

Πρωταγωνιστής στην καμπάνια είναι και ο καλλιτέχνης Γρηγόρης Μασούρας. Ο ταλαντούχος illustrator δημιούργησε ένα εκπληκτικό κολλάζ με τους αγαπημένους ήρωες να αναδεικνύουν τα πρωτοποριακά και φιλικά προς το περιβάλλον, Stan Smith.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.