Home / Beauty  / Πόροι: Πώς να τους καταπολεμήσετε

Πόροι: Πώς να τους καταπολεμήσετε

Πόροι
Ένα από τα συχνότερα δερματολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες είναι οι πόροι στο πρόσωπο. Δείτε πώς μπορείτε να τους αντιμετωπίσετε.

 

Οι πόροι θεωρούνται ένα από τα πιο συχνά και βασανιστικά προβλήματα, που σχετίζονται με το δέρμα του προσώπου σας. Ανεξάρτητα από τον τύπο επιδερμίδας σας, τα παρακάτω βήματα μπορούν να αποδειχθούν θαυματουργά για τη συρρίκνωση των πόρων σας. Είναι εύκολο να γεμίσουν ρύπους και στη συνέχεια να εμφανιστεί στο σημείο ακμή ή ακόμα χειρότερα μόλυνση. Με την κατάλληλη φροντίδα και περιποίηση θα αποφεύγετε τέτοιου είδους προβλήματα και θα δείχνετε πιο λαμπερή και όμορφη.

 

 

Συνήθως η διεύρυνση των πόρων οφείλεται στη μη συχνή και σωστή περιποίηση του δέρματος. Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζει η μη προστασία από τον ήλιο, η κληρονομικότητα, οι ορμονικές διαταραχές και η διατροφή. Για πάντα, η βασικότερη και η απαραίτητη συνήθεια είναι ο καθαρισμός του προσώπου με το κατάλληλο cleanser. Πρωί και βράδυ, για 3-4 λεπτά και με άφθονο νερό, καθαρίστε και απαλλαγείτε από ρύπους.

 

Μη ξεχνάτε ποτέ, πριν φύγετε από το σπίτι, να φορέσετε την αντηλιακή σας κρέμα, κάθε εποχή του χρόνου. Προστατεύοντας την επιδερμίδα από τον ήλιο, συμβάλλετε όχι μόνο στην αντιμετώπιση, αλλά και τη μη εμφάνιση πόρων. Εφαρμόστε και ένα ενυδατικό tonic, για φυσική απολέπιση.

 

 

Αν κάποιος πόρος μετατραπεί σε ερέθισμα, περιποιηθείτε τον, ανάλογα με τις οδηγίες του δερματολόγου σας. Για δύο φορές το χρόνο είναι εξίσου χρήσιμος και ο καθαρισμός προσώπου, σε μια αισθητικό, προσφέροντας δεκάδες οφέλη στο δέρμα σας. Τέλος, φροντίστε τη διατροφή σας, πιείτε πολύ νερό και βιταμίνες και θα δείτε υπέροχα αποτελέσματα.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.