Home / Beauty  / Δείτε πώς να κάνετε καθαρισμό προσώπου σπίτι σας

Δείτε πώς να κάνετε καθαρισμό προσώπου σπίτι σας

Ανακαλύψαμε για εσάς, εύκολους τρόπους για να μπορέσετε να κάνετε καθαρισμό του προσώπου σας, στο σπίτι.

 

 

Ο σωστός και βαθύς καθαρισμός προσώπου αποτελεί ιδιαίτερα σημαντική και απαραίτητη διαδικασία για την επιδερμίδα μας, διαδικασία που πρέπει να μην αποφεύγουμε. Είναι το καλύτερο σας “όπλο” για να πετύχετε λείο, υγιές και λαμπερό δέρμα, καθώς με τον καθαρισμό το πρόσωπό μας αποβάλλει νεκρά κύτταρα, μαύρα στίγματα και προλαβαίνει την εμφάνιση ακμής.

 

 

Αν λοιπόν επιθυμείτε να δοκιμάσετε τη διαδικασία σπίτι σας, τα βήματα είναι απλά και εύκολα. Αρχικά, πρέπει να καθαρίσετε πολύ καλά το πρόσωπο σας με το κατάλληλο cleanser και να το σκουπίσετε προσεκτικά. Στη συνέχεια βάζετε νερό σε μια κατσαρόλα, το αφήνετε να βράσει και στέκεστε από πάνω περίπου 10 λεπτά, κάνοντας στην ουσία ατμόλουτρο. Με αυτόν τον τρόπο το δέρμα σας μαλακώνει και βγαίνουν στην επιφάνεια τα μαύρα στίγματα.

 

 

 

Έπειτα παίρνετε μια καθαρή πετσέτα και πιέζετε προσεκτικά και σιγά-σιγά το πρόσωπο σας, αποβάλλοντας τα νεκρά κύτταρα και τα στίγματα. Αφού πλύνετε το πρόσωπο σας, μετά τη διαδικασία, εφαρμόζετε και μια μάσκα με καταπραϋντικά και αναζωογονητικά συστατικά, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες εφαρμογής της. Τέλος, ξεβγάζετε τη μάσκα και τοποθετείτε την ενυδατική κρέμα σας. Καταφέρατε πολύ εύκολα να βοηθήσετε την επιδερμίδα σας να είναι λεία και περισσότερο λαμπερή, αλλά κυρίως να την κρατήσετε υγιή, αποβάλλοντας όλα τα βλαβερά στοιχεία.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.