Home / Men  / Grooming  / Απολαύστε τον ήλιο στις διακοπές σας με ασφάλεια

Απολαύστε τον ήλιο στις διακοπές σας με ασφάλεια

Απολαύστε τον ήλιο στις διακοπές σας με ασφάλεια
Τα αντηλιακά που θα προστατέψουν το πρόσωπό σας από τον ήλιο.

Συγκεντρώσαμε τα αντηλιακά προσώπου που αναλαμβάνουν να προστατέψουν την ευαίσθητη επιδερμίδα σας από τον ήλιο. Απολαύστε τις διακοπές σας με ασφάλεια και χαρείτε χωρίς άγχος τις καλοκαιρινές σας στιγμές!

 

Απολαύστε τον ήλιο στις διακοπές σας με ασφάλεια

Τα αντηλιακά που θα προστατέψουν το πρόσωπό σας από τον ήλιο. Ποια είναι τα καλύτερα;

 

Korres Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Γιαούρτι SPF50.

Αντηλιακή κρέμα προσώπου με βιολογικό βρώσιμο γιαούρτι που έχει εξαιρετικά ενυδατική δράση. Το γιαούρτι χάρη στα συστατικά του αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας και προσφέρει αίσθηση δροσιάς. Το συγκεκριμένο αντηλιακό είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, παρέχοντας προστασία από το ηλιακό φάσμα UVA/ UVB/ IR.

 

Courtesy of Korres

 

Avene Sun Cleanance Solaire Dry Touch SPF50+.

Αντηλιακή κρέμα για όσους έχουν λιπαρό δέρμα με τάση ακμής. Προσφέρει πολύ υψηλή προστασία με δείκτη SPF 50+. Έχει ελαφριά και λεπτόρρευστη υφή που ενυδατώνει το δέρμα. Άλλωστε το ευαίσθητο δέρμα του προσώπου σου χρειάζεται επιπλέον ενυδάτωση το καλοκαίρι.

 

Απολαύστε τον ήλιο στις διακοπές σας με ασφάλεια

Courtesy of Avene

 
Frezyderm Antioxidant Radiation Guard SPF80.

Αντιοξειδωτική κρέμα καθημερινής προστασίας για δερματικές περιοχές υψηλού κινδύνου, όπως σπίλοι και μετεγχειρητικές ουλές. Έχει υψηλό δείκτη προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία και πρωτοποριακή σύνθεση, καθώς προσφέρει υψηλή προστασία από την καταστροφή των κυττάρων της επιδερμίδας. Τέλος, ενυδατώνει και αναδομεί την επιδερμίδα.

 

Courtesy of Frezyderm

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!