Home / Men  / Grooming  / Νεσεσέρ διακοπών: Τι να πάρεις μαζί σου;

Νεσεσέρ διακοπών: Τι να πάρεις μαζί σου;

Νεσεσέρ διακοπών: Τι να πάρεις μαζί σου;
Νεσεσέρ διακοπών: Ποια προϊόντα σού είναι απαραίτητα; Part 1

Αν σκοπεύεις να χαρείς τον ήλιο και τη θάλασσα και να φύγεις για εξορμήσεις, τότε πρέπει να φτιάξεις και ένα νεσεσέρ περιποίησης με όλα τα απαραίτητα των διακοπών. Αλήθεια όμως, τι χρειάζεσαι;

 

Νεσεσέρ διακοπών: Τι να πάρεις μαζί σου;

Με ποια products πρέπει να γεμίσεις το τσαντάκι περιποίησής σου και γιατί;

 

Αντηλιακό.

Το αντηλιακό για πρόσωπο και για σώμα δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ των διακοπών σου. Αν θέλεις να εξοικονομήσεις χώρο, αγόρασε ένα προϊόν για πρόσωπο και σώμα, καλύτερα με πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία (SPF50+).

 

Άρωμα.

Το άρωμά σου είναι καλό να μην το αποχωρίζεσαι ποτέ, ούτε στις διακοπές σου. Ακόμη κι αν φύγεις για ένα weekend. Σου δίνει χαρακτήρα και σε κάνει ακόμη πιο γοητευτικό.

 
Ξυριστικά.

Αλήθεια μπορείς να φύγεις χωρίς τα ξυριστικά σου; Φυσικά όχι. Ιδιαίτερα όταν είσαι διακοπές είναι καλό να περιποιείσαι την εικόνα σου. Οπότε πάρε μαζί σου ξυραφάκια, αφρό ξυρίσματος ή σαπούνι, ξυριστική μηχανή για τριμάρισμα. Ολόκληρο το shaving kit σού είναι απαραίτητο.

 

After sun.

Ένα ακόμη must have product για το νεσεσέρ των διακοπών σου είναι το after sun. Η έκθεση στον ήλιο, το αλάτι και οι υψηλές θερμοκρασίες επιβάλλουν την εφαρμογή μίας after sun λοσιόν, που αναπλάθει το δέρμα προσώπου και σώματος, αναζωογονώντας το σε βάθος.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!