Home / Wellness  / Health  / Τα 5 top συμπληρώματα διατροφής για θωράκιση του ανοσοποιητικού

Τα 5 top συμπληρώματα διατροφής για θωράκιση του ανοσοποιητικού

simpliromata
Πώς μπορούμε να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας και να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας έναντι σε ιούς και λοιμώξεις;

 

Το ανοσοποιητικό είναι το σύστημα που προστατεύει τον οργανισμό μας από την ανεπιθύμητη “εισβολή” ιών και μικροβίων.

 

Δυστυχώς, ακόμα δεν υπάρχει κάποιο ειδικό αντιικό φάρμακο για τον κορονοϊό και τα εμβόλια για την προστασία μας από αυτόν βρίσκονται σε πειραματικό στάδιο.

 

Επομένως, για να μειώσουμε τις πιθανότητες ενδεχόμενης μόλυνσης από αυτόν, μπορούμε να βασιστούμε αποκλειστικά στο ανοσοποιητικό σύστημά μας και στην ευλαβική τήρηση των μέτρων (χρήση μάσκας, αποστάσεις, κανόνες υγιεινής) που μας υποδεικνύονται από την επιστημονική κοινότητα.

 

Καλός ύπνος για 7-9 ώρες την ημέρα, καθημερινή σωματική άσκηση για τουλάχιστον 30 λεπτά και ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε πρόσληψη προβιοτικών και φυτικών ινών, αποτελούν τα “κλειδιά” για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, με τα συμπληρώματα διατροφής να λειτουργούν συνεργικά στην προσπάθειά μας να παραμείνουμε υγιείς.

 

Παρακάτω συγκεντρώσαμε 5 κορυφαία συμπληρώματα διατροφής, που μπορούν να γίνουν πολύτιμοι σύμμαχοί μας σε αυτήν την προσπάθεια…

 

Art of Nature Σκόνη Μαστίχας

 

mastiha skoni

 

Καθώς περίπου το 80% των κυττάρων του ανοσοποιητικού βρίσκεται στο έντερό μας, είναι ζωτικής σημασίας να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του. Το συμπλήρωμα διατροφής Σκόνη Μαστίχας της σειράς Art of Nature συμβάλλει σε ένα υγιές γαστρεντερικό σύστημα, καθώς και στην καλή λειτουργία του εντέρου.

Περιέχει τα φυσικά δραστικά συστατικά μαστίχα Χίου και Ινουλίνη (φυτική ίνα, προβιοτικό) και είναι κατάλληλο για πρόληψη και αντιμετώπιση προβλημάτων του γαστρεντερικού συστήματος. Δεν περιέχει γλουτένη και είναι κατάλληλο για χορτοφάγους.

 

 

Bifolac QR

 

 

bifolac QR

 

Τα προβιοτικά βοηθούν στην αποκατάσταση της εντερικής χλωρίδας από συμπτώματα όπως η δυσκοιλιότητα, η διάρροια από αντιβίωση, ο μετεωρισμός, ο τυμπανισμός. Το Bifolac QR είναι σκεύασμα υψηλής δραστικότητας με τρία επιλεγμένα στελέχη προβιοτικών (Bifidobacterium Lactis, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Acidophilus).

Διαθέτει τεχνολογία γρήγορης αποδέσμευσης, λόγω της λεπτόκοκκης διασπειρόμενης σκόνης στο στόμα, ώστε τα ζώντα στελέχη να απορροφώνται από τις παρειές. Είναι ιδανικό για βρέφη, παιδιά και ενήλικες με δυσκολία στην κατάποση και διατίθεται σε συσκευασία των 10 τεμαχίων με γεύση πεπόνι.

 

Marcus Rohrer Spirulina

 

spirulina marcus rohrer

 

Η Marcus Rohrer Σπιρουλίνα ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, προσφέροντας μοναδική ενέργεια, διαύγεια και αντοχή κάθε μέρα σε όλη την οικογένεια. Είναι ιδανική πηγή βιοδιαθέσιμου σιδήρου και πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, καθώς και σε χλωροφύλλη, φυκοκυανίνη, βήτα-καροτίνη, γ-λινολελινό οξύ.

Τονώνει και ενισχύει το ανοσοποιητικό, θωρακίζοντάς το ενάντια σε εξωγενείς επιβλαβείς παράγοντες. Χάρη στο ειδικό Viosol μπουκάλι της, διατηρεί ανέπαφα τη φρεσκάδα και τα ευεργετικά συστατικά της.

 

Moller’s Total

 

Moller's total

 

To Mollers Total παρέχει ένα συνεργικό συνδυασμό ωμέγα-3 λιπαρών οξέων με πλήρη σειρά βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων, ο οποίος καλύπτει διατροφικές ελλείψεις και ανεπάρκειες, προστατεύοντας μακροπρόθεσμα τον οργανισμό μας από πλήθος παθήσεων.

Χάρη στην ολοκληρωμένη σύνθεσή του, προσφέρει άμεσα ενέργεια, ζωτικότητα και ευεξία, συμβάλλοντας καθοριστικά σε μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Είναι, λοιπόν, ιδιαίτερα χρήσιμο αυτήν την εποχή, που χρειαζόμαστε ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος.

 

Royal Jelly Βασιλικός Πολτός ΕΛΟΒΑΡΗ

 

Royal Jelly

 

Ο φυσικός βασιλικός πολτός ΕΛΟΒΑΡΗ αποτελεί την πλουσιότερη υγιεινή τροφή της φύσης, που καταπολεμά την αδυναμία, αυξάνει τις σωματικές και πνευματικές δυνάμεις, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και προλαμβάνει την εκδήλωση συμπτωμάτων των εποχιακών ιώσεων, δίνοντας με τον πιο αγνό τρόπο λύση στα προβλήματα που δημιουργούν το άγχος, το στρες και οι εξαντλητικοί ρυθμοί του σύγχρονου ανθρώπου.

Ο βασιλικός πολτός ΕΛΟΒΑΡΗ υπόκειται σε όλους τους απαραίτητους ποιοτικούς ελέγχους και απευθύνεται σε παιδιά, ενήλικες, ηλικιωμένους και αθλητές.

 

info@cozyvibe.gr

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?