Home / Lifestyle  / SARISTI: Enter the new tea-losophy!

SARISTI: Enter the new tea-losophy!

Όταν το τσάι γίνεται φιλοσοφία…

Σε μια καθημερινότητα που κινείται με φρενήρεις ρυθμούς, η συνεχής αναζήτηση της εσωτερικής ευεξίας κρίνεται αναγκαία. Η Αρίστη Σάρρα, λαμβάνοντας υπόψιν τις σύγχρονες ανάγκες, με έμπνευση από τη φύση και τις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων, δημιούργησε το brand Saristi. Σκοπός της, να μας “μυήσει” σε μια νέα φιλοσοφία, που ασπάζεται τη θετική ενέργεια και την εσωτερική αρμονία. Πέντε γευστικά χαρμάνια τσαγιού μέσα στις πιο ξεχωριστές συσκευασίες είναι αρκετά για να “ταξιδέψουν” σώμα και πνεύμα. Μια νέα εμπειρία στο φλιτζάνι μας!

 

 

 

 

Τι αποτέλεσε έμπνευση για τη δημιουργία του brand και τι καινούργιο φέρνει στον κόσμο των βιολογικών βοτάνων; Ποια θα λέγατε ότι είναι τα στοιχεία, που το κάνουν να ξεχωρίζει;

Όλα ξεκίνησαν από μία προσωπική εμπειρία. Μέσα από τη χρήση των βοτάνων μπόρεσα να καταλάβω τις ιδιότητές τους. Είχα κάποιες συχνές ενοχλήσεις στο στομάχι και με τη βοήθεια ενός φίλου βοτανολόγου, τις ξεπέρασα εντελώς.

Τα βότανα είναι έτσι αναμεμειγμένα, ώστε να προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά συγχρόνως την απόλαυση και τη γευστικότητα. Ο συνδυασμός αυτός ολοκληρώνεται με το design της συσκευασίας. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ο συνδυασμός και των 5 αισθήσεων μέσα σε μια κούπα.

 

Ποια η φιλοσοφία που κρύβεται μέσα σε κάθε κουτί Saristi; Πού στοχεύουν τα προϊόντα, αναφορικά με την αναζήτηση της εσωτερικής γαλήνης και ενός υγιεινού τρόπου ζωής;

Η φιλοσοφία εκφράζεται μέσα από το λογότυπο, το οποίο έχει ως βάση τα 4 στοιχεία της φύσης, που είναι: Φωτιά, Αέρας, Γη και Νερό. Ο συνδυασμός αυτός μαζί με τον Αιθέρα ολοκληρώνεται μέσα από τα αφεψήματά μας. Φυσικά, δεν είναι μόνο το λογότυπο, αλλά και η δύναμη που πιστεύουμε ότι υπάρχει μέσα στα βότανα μαζί με τις ξεχωριστές “δονήσεις”, οι οποίες συγχρονίζονται με τις δικές μας συχνότητες. Έτσι, αποφέρουν και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Λίγα λόγια για τη σημασία των βοτάνων σε μια δύσκολη, σύγχρονη καθημερινότητα. Πώς μπορούν να μας προσφέρουν την ισορροπία που όλοι αναζητούμε;

Η κατανάλωση βοτάνων κατά τη γνώμη μου προσφέρει μια σύνδεση με τη θεραπευτική, ήρεμη, αργή και ισορροπημένη πλευρά της φύσης, που πλέον μέσα από το στρες, το άγχος και την εγρήγορση της καθημερινότητας έχει χαθεί.

 

Ποια διαδικασία προϋπάρχει πίσω από κάθε χαρμάνι Saristi; Με ποια κριτήρια επιλέχθηκαν οι συγκεκριμένοι συνδυασμοί βοτάνων;

Πίσω από κάθε μείγμα βοτάνων κρύβονται πολλές ώρες μελέτης, δοκιμής, αποτυχίας και επανάληψης, για να προκύψει στο τέλος ένα ευχάριστο αποτέλεσμα.

Όλα τα βότανά μας είναι πιστοποιημένα βιολογικά, διαλεγμένα από τους καλύτερους προμηθευτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, τα οποία με βάση την απόδοση της γεύσης και των ιδιοτήτων τους συνδυάστηκαν έτσι, ώστε να πετύχουμε μείγματα ιδιαίτερα, γευστικά και βοηθητικά για τον οργανισμό.

 

Δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο άκρως πρωτότυπο και εντυπωσιακό packaging. Tι συμβολίζουν τα διαφορετικά ζώα, που φιγουράρουν πάνω στις συσκευασίες και πώς συνδέεται η ονομασία κάθε κουτιού με το περιεχόμενό του;

Στην κάθε συσκευασία έχουμε προβάλει ένα ζώο, το οποίο συνδέεται άμεσα με τη φυσικότητα που θέλουμε να εκφράσουμε ως brand και με την ονομασία/ιδιότητα των μειγμάτων. Για παράδειγμα στο “Love blend” απεικονίζονται δυο φλαμίνγκο, τα οποία συμβολίζουν τον έρωτα. Έτσι και το μείγμα βοτάνων που έχουμε διαμορφώσει έχει άμεση συσχέτιση με την αίσθηση του έρωτα. Αντιστοίχως, έχουμε χρησιμοποιήσει το panda που κοιμάται διαρκώς για το “Relax blend”, την ενεργητική λεοπάρδαλη για το “Vitality blend”, το μηρυκαστικό ελάφι για το “Digest blend”, ενώ για το “Hangover blend” έχουμε επιλέξει το παγώνι, το οποίο ανοίγοντας την ουρά του θυμίζει πρωινό ξύπνημα, όταν ανοίγουν διάπλατα τα μάτια σου.

 

 

Η Saristi είναι μια ελληνική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται με επιτυχία, έχοντας απήχηση και στο εξωτερικό. Πώς καταφέρνετε να πηγαίνετε κόντρα στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί και πώς οραματίζεστε την εξέλιξη του brand;

Σαν άνθρωπος έχω έναν πολύ θετικό και ελπιδοφόρο τρόπο σκέψης και διαχείρισης των επιλογών μου. Αυτό με κάνει να μην απογοητεύομαι, αλλά μου δίνει δύναμη για να καταφέρω επιτυχώς να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Πιστεύω σε αυτό που κάνω και θεωρώ, πως όταν αγαπάς και ικανοποιείσαι με αυτό που κάνεις, τότε οι πιθανότητες για να πετύχεις είναι πολύ μεγάλες.

 

www.saristi.com

 

mariamylona@cozyhome.gr

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath