Home / Beauty  / GEROVITAL: Το “μυστικό” της νεότητας και της ομορφιάς έχει όνομα και ιστορία!

GEROVITAL: Το “μυστικό” της νεότητας και της ομορφιάς έχει όνομα και ιστορία!

Η δραστηριότητα της Farmec είναι σήμερα γνωστή όχι μόνο στη γενέτειρά της, τη Ρουμανία, αλλά σε όλο τον κόσμο. Εκκίνησή της το 1967, όταν δημιούργησε τη σειρά κρεμών και γαλακτωμάτων Gerovital H3 prof. Dr. Ana Aslan, στη Ρουμανία, απευθυνόμενα σε ώριμες γυναίκες με πρώτα σημάδια γήρατος.

 

Σήμερα, η εταιρεία καλύπτει ένα ευρύ φάσμα χρήσης, με περισσότερα από 400 προϊόντα, η δημιουργία των οποίων βασίζεται σε φυσικά, ενεργά συστατικά, όπως θρεπτικά φρούτα πλούσια σε βιταμίνες, αυτόχθονα ιαματικά φυτά, άργιλο από τα βουνά κ.α, στα οποία προστίθενται συστατικά της τελευταίας γενιάς, ενώ στη συνέχεια δοκιμάζονται και συνδυάζονται από την επιστημονική ομάδας της εταιρίας, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

 

Το όνομα της Dr. Ana Aslan αποτελεί θρύλο, καθώς υπήρξε μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες παγκοσμίως ,στην ιστορία της γηριατρικής και της γεροντολογίας. Αφιέρωσε όλη τη ζωή της στην αναζήτηση της αιτίας της γήρανσης, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό και καθοριστικό είναι ένα υγιές δέρμα και μια νεανική εμφάνιση, για τη διάθεση των ανθρώπων.

 

 

 «Το να είναι κανείς για πάντα νέος δε σημαίνει να είναι 20 χρονών. Σημαίνει να είναι αισιόδοξος, να νιώθει καλά, να έχει έναν στόχο για τον οποίο αξίζει να αγωνίζεται και να τον επιτυγχάνει» είχε πει η ίδια.

 

 

Η φιλοσοφία της γεροντολόγου για την επίτευξη της νεότητας  και την επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης συνοψίζεται στην ισορροπημένη διατροφή, το περπάτημα, τη φυσική άσκηση, την αποφυγή άγχους, την ανεύρεση δημιουργικών δραστηριοτήτων και αποφυγή της απομόνωσης, τη θεραπεία με μουσική και χρώματα ενάντια στην κατάθλιψη, την αποφυγή των χρόνιων παθήσεων και φυσικά τη χρήση των κατάλληλων προϊόντων αισθητικής, για κάθε τύπο δέρματος.

 

 

Η σύλληψη της Gerovital H3 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1957 στη Βερόνα της Ιταλίας, στο 4ο Διεθνές Συνέδριο Γεροντολογίας αλλά δε σταμάτησε στην παρουσίαση. Ακολούθησαν πολλά χρόνια έρευνας, τα αποτελέσματα της οποίας παρουσιάστηκαν σε πολλά συνέδρια και διεθνείς επιστημονικές συναντήσεις, ενώ  δημοσιεύτηκαν σε επιστημονικά περιοδικά. Επιστήμονες  ανά τον κόσμο μελέτησαν και επιβεβαίωσαν τα αποτελέσματα της χρήσης της Gerovital H3, που δημιουργήθηκε από την Dr Ana Aslan.

 

 

Έτσι, τη δεκαετία του ’60 η πρόταση της Dr. Aslan αποκτά επιστημονική πιστοποίηση, ως μια θεραπεία μεγάλης αξίας ενάντια στα σημάδια της γήρανσης. Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου συρρέουν στο Βουκουρέστι για να γνωρίσουν την Dr Ana Aslan και να επωφεληθούν από τα θεαματικά αποτελέσματα της  προτεινόμενης θεραπείας, η οποία έγινε το «ελιξίριο της ζωής», για πολλούς ανθρώπους προχωρημένης ηλικίας.

 

Η ερευνητική δράση της Dr. Ana Aslan έχει λάβει μέσα στα χρόνια πολλές διακρίσεις, όπως «Ο Σταυρός της Τιμής» από το «Τάγμα της Τιμής» της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας,  «Ιππότης της Νέας Ευρώπης»,  «Το βραβείο της Ακαδημαϊκής Πτέρυγας», Επίτιμη Ξένη Πολίτις και Επίτιμη Καθηγήτρια Επιστημών στις Φιλιππίνες, Δίπλωμα Μέλους Honoris Causa της Βοημικής Σλοβακικής Επιστημονικής Κοινότητας, μετάλλιο «Leon Bernard», που απονέμεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για την Κοινωνική Ιατρική και τη Γηριατρική κ.α. 

 

Σήμερα, η Gerovital, συνεχίζοντας το όραμα της σπουδαίας αυτής επιστήμονος, διαθέτει εξειδικευμένα προϊόντα, τα οποία απευθύνονται σε πολλές και διαφορετικές ανάγκες για το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά, την αντιγήρανση, την ακμή, μέχρι και προϊόντα μακιγιάζ και ομορφιάς. 

 

 

 

Αναζητήστε αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας, και απολαύστε τα πραγματικά θεαματικά αποτελέσματα.

 

Όλα τα προϊόντα της Gerovital θα τα βρείτε στο www.gerovital.gr 

 

mariamylona@cozyhome.gr

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath