Home / Good Life  / Ο Ήλιος του Μεσονυχτίου- Midnight Sun με τον γιό του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ

Ο Ήλιος του Μεσονυχτίου- Midnight Sun με τον γιό του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ

Ο Ήλιος του Μεσονυχτίου- Midnight Sun μια δυνατή ιστορία αγάπης με πρωταγωνιστή τον Πάτρικ Σβαρτζενέγκερ.

 

Κινδυνεύοντας από την έκθεση στο φως του ήλιου, η 17χρονη Κέιτι περνάει την ημέρα της στο σπίτι συντροφιά με τον πατέρα της και την καλύτερή της φίλη. Τα βράδια όμως ο κόσμος της αλλάζει και γίνεται μαγικός: μπορώντας πλέον να κυκλοφορεί άφοβα, η Κέιτι περνά την ώρα της στον σιδηροδρομικό σταθμό, παίζοντας κιθάρα. Μια νύχτα, η μοίρα την ενώνει με τον Τσάρλι και οι δυο τους ερωτεύονται βαθιά κατά τη διάρκεια ενός ιδανικού καλοκαιριού. Η αγάπη θα τους αλλάξει για πάντα – μπορεί όμως το όνειρο να κρατήσει; Μια μοναδική ιστορία για τη δύναμη της θέλησης και του έρωτα.

 

 

Μια γλυκιά ταινία για τον έρωτα και την αγάπη που μας θυμίζει παραμύθι.

 

Η ταινία αποτελεί την αμερικανική εκδοχή της ιαπωνικής ταινίας «Song of the Sun» σε σκηνοθεσία Νοριχίρο Κοϊζούμι. Ο σκηνοθέτης Σκοτ Σπιρ, προσπάθησε να μην επηρεαστεί πολύ από την πρωτότυπη ταινία και να δώσει την δική του σκηνοθετική οπτική στην ιστορία. Όπως και ο ίδιος δήλωσε «Δεν ήθελα να την μιμηθώ, ενσυνείδητα ή όχι…. Θέλαμε η δική μας ταινία να έχει τον χώρο να αναπνεύσει, να σταθεί στα δικά της πόδια. Αντίθετα, στράφηκα σε κλασικές ιστορίες αγάπης όπως τα “Splendor in the Grass”, “Romeo+Juliet” και “Moulin Rouge!” για έμπνευση, θέλοντας να βρω τον τρόπο να τοποθετήσω την δική μου ταινία στο φάσμα αυτό των ιστοριών αγάπης».

 

 

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν η δροσερή ηθοποιός, τραγουδίστρια και  συγγραφέας Μπέλα Θορν και ο Πάτρικ Σβαρτζενέγκερ, ο μεγαλύτερος γιος του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, που τον βλέπουμε στον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο. Αγχωμένος και ενθουσιασμένος παράλληλα για το πρώτο μεγάλο επαγγελματικό βήμα ο Πάτρικ στράφηκε στον πατέρα του, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, για συμβουλές. «Ο πατέρας μου μού είπε ότι για έξι εβδομάδες αυτή θα είναι η οικογένειά μου. Αυτοί είναι οι άνθρωποι στους οποίους βασίζεσαι. Η δουλειά σου είναι να είσαι προετοιμασμένος και ο σκηνοθέτης είναι εκεί για να σε βοηθήσει. Πρέπει να τους εμπιστευθείς όλους στο συνεργείο να κάνουν την δουλειά τους – η δουλειά όλων αυτών των ανθρώπων, μαζί με την δική σου, θα κάνουν την ταινία να απογειωθεί».

 

 

 

12 Απριλίου στους κινηματογράφους από την Odeon.

 

 

Σκηνοθεσία: Σκοτ Σπίρ

Σενάριο: Έρικ Κίρστεν

Ηθοποιοί: Μπέλα Θορν, Πάτρικ Σβαρτζενέγκερ, Κουίν Σέπαρντ, Κεν Τρέμπλετ, Σουλέκα Μάθιου, Ρομπ Ριγκλ

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!