Home / Good Life  / Όταν το καρπούζι συνάντησε το παγωτό

Όταν το καρπούζι συνάντησε το παγωτό

Watermelon cozyvibe taste
Δύο καλοκαιρινές λιχουδιές ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Το κατάστημα του διάσημου σεφ και ζαχαροπλάστη Dominique Ansel (δημιουργού του εμβληματικού πλέον cronut) στο Τόκιο γιορτάζει το δεύτερο χρόνο λειτουργίας του, λανσάροντας ένα λαχταριστό γλυκό-υβρίδιο, το οποίο συνδυάζει δύο από τις πιο αγαπημένες καλοκαιρινές λιχουδιές! Το “What-a-Melon Soft Serve” πρόκειται για μια φέτα καρπούζι, γεμιστή με δροσερό παγωτό καρπούζι, “κουκούτσια” από σοκολάτα, πασπαλισμένο με θαλασσινό αλάτι!

Δυστυχώς, το επιδόρπιο σερβίρεται μόνο στην ιαπωνική πρωτεύουσα για όλο το καλοκαίρι, ωστόσο, μπορείτε να δοκιμάσετε να το φτιάξετε μόνοι μας στο σπίτι. Φαίνεται αρκετά εύκολο!

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?