Home / Lifestyle  / Celebrities  / Όσα δεν ήξερες για τον ταλαντούχο John Krasinski

Όσα δεν ήξερες για τον ταλαντούχο John Krasinski

Όσα δεν ήξερες για τον ταλαντούχο John Krasinski
7 πράγματα για να γνωρίσεις καλύτερα τον συμπαθή John Krasinski.

Επιτυχημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης ο John Krasinski, ενθουσιάζει με τη συνέχεια της ταινίας “A Quiet Place“. Αυτές τις μέρες παίζεται στα θερινά σινεμά το “A Quiet Place Part II” που επίσης σκηνοθέτησε και στο οποίο συμπρωταγωνιστεί με τη γυναίκα του, Emily Blunt. Επί τη ευκαιρία ας τον γνωρίσουμε λίγο καλύτερα.

 

Όσα δεν ήξερες για τον ταλαντούχο John Krasinski

 

1.Γεννήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 1979 στην πόλη Newton της Μασαχουσέτης. Έχει δύο αδελφούς, ενώ έχει καταγωγή από την Ιρλανδία και την Πολωνία.

2. Το πλήρες όνομά του είναι John Burke Krasinski και έχει έναν σκύλο, τον Finn, που τον υπεραγαπάει.

3.Έχει ύψος 1.91. Μάλιστα είναι ο πιο κοντός από τα αδέρφια του, τα οποία ξεπερνούν τα 2 μέτρα (!) ύψος.

4. Έχει αλλεργία στο κόκκινο κρασί.

5. Αν δεν γινόταν ηθοποιός θα γινόταν καθηγητής Αγγλικών. Σήμερα είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος.

6.Δεν έχει αδυναμία σε κάποιο κινηματογραφικό είδος. Συγκεκριμένα έχει δηλώσει: “Πραγματικά δεν αισθάνομαι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο για την κωμωδία ή το δράμα, απλά κάνω έργα που έχω βρει πραγματικά διασκεδαστικό να γίνω μέρος τους”. 

7.Παντρεύτηκε την Αγγλίδα ηθοποιό Emily Blunt το 2010, ενώ είχαν αρχίσει να βγαίνουν δύο χρόνια νωρίτερα. Έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την Hazel και τη Violet.

 

Όσα δεν ήξερες για τον ταλαντούχο John Krasinski

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!