Home / Lifestyle  / Celebrities  / Όσα γνωρίζουμε για το Met Gala 2021

Όσα γνωρίζουμε για το Met Gala 2021

Ανακοινώθηκαν οι πληροφορίες για το σημαντικότερο event της μόδας, το Met Gala 2021, όπου θα παρευρεθούν οι hottest επώνυμοι.

 

Παραδοσιακά η πρώτη Δευτέρα του Μαΐου είναι αφιερωμένη στο σπουδαιότερο event του κόσμου της μόδας. Λόγω της πανδημίας και των εξελίξεων αποφασίστηκε ότι το Met Gala 2021 θα πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου! Τα Oscars της Μόδας, όπου συγκεντρώνονται επώνυμοι από όλους τους χώρους, είναι έτοιμο να επιστρέψει, ενθουσιάζοντας τους fashion lovers και μη.

 

 

Επώνυμοι από το χώρο της μόδας, της μουσικής, του κινηματογράφου, της τέχνης και της τηλεόρασης είναι έτοιμοι να περπατήσουν το πιο ξεχωριστό κόκκινο χαλί. Ως θέμα ανακοινώθηκε η Αμερική και οι αμερικανοί σχεδιαστές, ως φόρο τιμής στη χώρα. Billie Eilish, Amanda Gorman, Naomi Osaka και Timothée Chalamet θα είναι οι παρουσιαστές της λαμπερής βραδιάς.

 

 

Η Anna Wintour υπόσχεται μια μοναδική βραδιά, η οποία μπορεί να διαφέρει λίγο από τις υπόλοιπες αλλά θα τιμήσει στο μέγιστο την αίγλη της Αμερικής.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.