Home / Family  / Χριστουγεννιάτικα outfits για τους μικρούς πρωταγωνιστές

Χριστουγεννιάτικα outfits για τους μικρούς πρωταγωνιστές

Για stylish παιδικές εμφανίσεις τις γιορτινές ημέρες.

Διανύουμε τις πιο όμορφες γιορτινές μέρες και είναι μια καλή ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους, να κάνουμε εντυπωσιακές εμφανίσεις! Μια “ανάσα” πριν την αλλαγή του χρόνου, σας δίνουμε ιδέες για παιδικά outfits, που κερδίζουν τις εντυπώσεις!

 

 

Φουλ του καρό!

Ίσως, το pattern που έχουμε ταυτίσει περισσότερο απ’ όλα με τις χριστουγεννιάτικες μέρες. Για τα κορίτσια, ένα σεραφάν σε κόκκινο και μαύρο καρό, συνδυασμένο με λευκή ζιβάγκο και για τα αγόρια ένα σακάκι ή παντελόνι σε αντίστοιχο μοτίβο, συνδυασμένο με πουκάμισο και τιράντες, είναι οι απόλυτα ταιριαστές επιλογές!

 

 

 

Σαν ζαχαρωτό

Τα χριστουγεννιάτικα ζαχαρωτά με τις άσπρες και κόκκινες ρίγες, εμπνέουν τα παιδικά σύνολα. Συνδυάστε τα με εξίσου “γλυκά” αξεσουάρ για το πιο girlie αποτέλεσμα.

 

 

Το κλασικό χριστουγεννιάτικο πλεκτό

Το πιο διαχρονικό κομμάτι των Χριστουγέννων δε φεύγει ποτέ από τη μόδα! Το ζακάρ πλεχτό με τα χρωματιστά μοτίβα, που παραπέμπουν στα χειμωνιάτικα σύμβολα (ελάφια, έλκηθρα, χιονονιφάδες κ.α) είναι το must των γιορτών και δείχνει υπέροχα συνδυασμένο με τζιν και sneakers, για λιγότερο στυλιζαρισμένες εμφανίσεις.

 

 

Λίγη λάμψη ακόμα!

Λίγο -ή και πολύ- glitter δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Οι μικρές πρωταγωνίστριες ανυπομονούν να φορέσουν τα πιο λαμπερά φορέματα και εμείς δεν τους χαλάμε χατήρι! Ένα φόρεμα με μεταλλικές λάμψεις, ένα τσαντάκι ή μια στέκα με παγέτες, δίνουν το απαιτούμενο αποτέλεσμα και εντυπωσιάζουν!

 

 

Βελούδο το γιορτινό!

Τα βελούδινα σύνολα είναι ο ορισμός της γιορτινής κομψότητας! Ένα κόκκινο, μαύρο ή ακόμα και λευκό βελούδινο φόρεμα για τα κορίτσια, συνδυασμένο με γούνινο (οικολογικό) πανωφόρι και ένα βελούδινο κοστούμι σε πράσινο κυπαρισσί ή μπλε χρώμα για τα αγόρια, είναι το καταλληλότερο, ίσως, look για την παραμονή της πρωτοχρονιάς, μιας βραδιάς με ιδιαίτερη επισημότητα.

 

 

Το ασορτί outfit

Τι πιο χαριτωμένο από μία μαμά ή έναν μπαμπά ντυμένο ασορτί με το παιδί του; Επιλέξτε το ίδιο φόρεμα με την κόρη σας ή το ίδιο πουλόβερ με τον γιο σας, για οικογενειακές συναθροίσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν φυσικά και την πατροπαράδοτη οικογενειακή φωτογραφία.

 

 

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath