Home / Men  / Χαλαρώστε στο σπίτι με άνετες homewear επιλογές

Χαλαρώστε στο σπίτι με άνετες homewear επιλογές

Γιατί και οι άντρες θελουν να είναι κομψοί μέσα στο σπίτι!

Είπαμε! Η παραμονή στο σπίτι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να κάνουμε όλα όσα δεν είχαμε χρόνο να κάνουμε πριν. 

Επειδή, όμως, η εμφάνισή μας είναι ένας σημαντικός παράγοντας της διάθεσής μας, καλό θα ήταν να μην αδιαφορήσουμε για το πώς δείχνουμε ακόμα και μέσα στο σπίτι.

 

Αν φροντίζουμε αυτά που φοράμε και νιώθουμε καλά μέσα σε αυτά, είναι πρωτίστως θετικό για εμάς και εν συνεχεία για το έτερόν μας ήμισυ, με το οποίο περνάμε πια τόσες ώρες μαζί.

 

Έτσι, μπορεί να μην μπορούμε να ψωνίσουμε πια από τα ίδια τα εμπορικά καταστήματα, όμως, μπορούμε να αγοράσουμε ό,τι επιθυμούμε από τα e-shops τους, τα οποία προσφέρουν πάρα πολύ όμορφες επιλογές σε είδη homewear, για τους άντρες που θέλουν να παραμείνουν κομψοί και περιποιημένοι, ακόμα και σε καραντίνα!

 

Κάντε μια αναζήτηση στους παρακάτω ιστότοπους γνωστών καταστημάτων, που φροντίζουν για την άνεση και την προσεγμένη εμφάνισή σας.

 

  • www.marksandspencer.com/gr/ : Τα καταστήματα Marks& Spencer ήταν και είναι συνώνυμα τόσο της γυναικειας όσο και της αντρικής κομψότητας. Στο κομμάτι του homewear προσφέρουν μοναδικές επιλογές σε στυλάτες πυζάμες, για ατελείωτο cocooning.

 

 

 

  • www.minerva.gr:Επιλογές που έχουν ως στόχο να σας προσφέρουν την απόλυτη άνεση, ακολουθώντας πάντα τους κανόνες του στυλ, τόσο στα εσώρουχα όσο και στο homewear.

 

 

  • www.yamamay.comH Υamamay ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του σύγχρονου άντρα, με πυζαμες και εσώρουχα συνδυάζουν τον μινιμαλισμό με μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση.

 

 

 

  • www.intimissimi.com: Στα καταστήματα Intimissimi θα βρείτε επιλογές υψηλής αισθητικής, που κινούνται στα “μονοπάτια” της μονοχρωμίας, με έμφαση στα πολυτελή υλικά. 

 

 

 

  • www.underwear.gr: Στα καταστήματα Underwear θα βρείτε ό,τι αναζητάτε γύρω από το homewear και το εσώρουχο, για στιγμές  απόλυτης χαλάρωσης στο σπίτι.

 

 

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath