Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Χάστε 100 θερμίδες σε μόλις 10 λεπτά

Χάστε 100 θερμίδες σε μόλις 10 λεπτά

Χάστε 100 θερμίδες σε μόλις 10 λεπτά
Με ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι. 

Φυσικά και υπάρχει τρόπος να κάψουμε λίπος και θερμίδες και να δούμε το σώμα μας όπως το ονειρευόμαστε. Πώς; Με ασκήσεις που μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας στο σπίτι. 

Η Youtuber και Personal Trainer, Emi Wong, μας δείχνει τις κατάλληλες ασκήσεις για να χάσουμε σε μόλις 10 λεπτά προπόνησης 100 ολόκληρες θερμίδες. Μείνετε συγκεντρωμένες, βάλτε τα δυνατά σας και ακολουθήστε το πρόγραμμα γυμναστικής με συνέπεια και επιμονή. Τα αποτελέσματα θα σας ανταμείψουν.  

 

 

 

Εκτός όμως από το workout μας βοηθά να χάσουμε θερμίδες, είναι πολύ σημαντική και η σωστή διατροφή. Τι να κάνετε: 

 

Τα έξυπνα γεύματα.

Στην προσπάθεια απώλειας βάρους δεν είναι μόνο σημαντικές οι θερμίδες αλλά και η ποιότητά τους. Προτιμήστε την κατανάλωση θρεπτικών τροφίμων, αλλά χαμηλών σε λιπαρά. Αντικαταστήστε άμεσα τα τρόφιμα υψηλής περιεκτικότητας σε σάκχαρα και λίπος με άλλα χαμηλότερης. Μην τρώτε ζαμπόν, αλλά προτιμήστε την καπνιστή γαλοπούλα. Αντικαταστήστε το κόκκινο0 κρέας με το κοτόπουλο και προτιμήστε τα γαλακτοκομικά με λίγα λιπαρά. 

 

Επενδύστε στα μπαχαρικά. 

Τα μπαχαρικά θα ενισχύσουν την γεύση του γεύματός σας και παράλληλα θα σας βοηθήσουν να αισθάνεστε χορτάτες. Εκμεταλλευτείτε τα μπαχαρικά και πρόσθεσέ τα στα φαγητά σας για να τα κάνουν αφενός πιο ενδιαφέροντα γευστικά και αφετέρου για να γλιτώσετε θερμίδες και να δώσετε ένα boost στον μεταβολισμό σας. Μελέτες άλλωστε υποστηρίζουν πως τα συστατικά που βρίσκονται στα μπαχαρικά αυξάνουν τον μεταβολικό ρυθμό. Σούπερ! 

 

Πείτε “ναι” στις πρωτεΐνες. 

Εντάξτε από σήμερα κιόλας στο διατροφολόγιό σας τροφές με υψηλή ποσότητα σε πρωτεΐνες όπως είναι τα ψάρια, το κοτόπουλο, τα γαλακτοκομικά και τα όσπρια. Οι τροφές με πρωτεΐνες αυξάνουν, μεταξύ άλλων, τον μεταβολικό ρυθμό, προκαλούν κορεσμό και βοηθούν στην ανάπλαση των ταλαιπωρημένων μυών. Όχι κι άσχημα. 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!