Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Χάσε 600 ολόκληρες θερμίδες σε 45 μόνο λεπτά

Χάσε 600 ολόκληρες θερμίδες σε 45 μόνο λεπτά

Χάσε 600 ολόκληρες θερμίδες σε 45 μόνο λεπτά
Με αυτό το workout θα χάσεις 600 θερμίδες.

Πώς θα σου φαινόταν να κάψεις 600 ολόκληρες θερμίδες; Και μάλιστα να τις χάσεις σε μόλις 45 λεπτά; Σκέψου μόνο πως με μία ώρα περπάτημα χάνεις 200 περίπου θερμίδες. Άρα για να χάσεις 600 πρέπει να περπατήσεις 3 ολόκληρες ώρες.

Μην χάνεις τον χρόνο σου και πάρε δραστικά μέτρα. Με αυτό το πρόγραμμα μπορείς πιο γρήγορα να επιτύχεις σούπερ fitness αποτελέσματα. Απλώς βάλε YouTube και κάνε ό,τι κάνει η γυμνάστρια.

 

Χάσε 600 ολόκληρες θερμίδες σε 45 μόνο λεπτά

 

 

Πώς και τόσες θερμίδες;

Αυτό το πρόγραμμα γυμναστικής βασίζεται στα πλεονεκτήματα της διαλειμματικής προπόνησης. Η γυμνάστρια έχει χωρίσει σε 41 δευτερόλεπτα κάθε άσκηση και κάνει κάθε τόσο μικρά διαλείμματα για να ξεκουράζεται.

Στα διαστήματα των ασκήσεων αυξάνει την ένταση και τον ρυθμό και στη συνέχεια τον μειώνει. Με αυτό τον τρόπο ανεβάζει παλμούς και αυξάνει τις καύσεις της. Έτσι χάνει περισσότερες θερμίδες σε σύγκριση με μία στατική μορφή άσκησης.

 

 

 
Πώς θα βοηθήσεις παραπάνω τον οργανισμό σου.

Επένδυσε στα healthy σνακ. Τα υγιεινά σνακ ανάµεσα στα γεύµατα ενισχύουν σημαντικά τις καύσεις. 

Κοιμήσου καλά, κοιμήσου σίγουρα 8 ώρες. Ο επαρκής ύπνος συμβάλλει στην αύξηση του μεταβολικού ρυθμού και των καύσεων. Αντίθετα η έλλειψή του εμποδίζει την προσπάθειά σου να χάσεις βάρος και σε κάνει να πεινάς, πολύ.

Μην ξεχνάς την αποτοξίνωση. Με τις σωστές detox κινήσεις μπορείς να απαλλαγείς από τις βλαβερές τοξίνες και να  ξεμπλοκάρεις τον οργανισμό σου.

Μην κάνεις μόνο αερόβια άσκηση. Οι ασκήσεις ενδυνάµωσης 2 µε 4 φορές την εβδοµάδα για 20 λεπτά είναι ιδιαίτερα αποτελεσµατικές.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!