Home / Beauty  / Φρουτώδης και καινοτόμα η νέα κρέμα από τη Glow Recipe

Φρουτώδης και καινοτόμα η νέα κρέμα από τη Glow Recipe

Η Glow Recipe κυκλοφορεί την Watermelon Glow Hyaluronic Clay Pore-Tight Facial και φέρνει μια μικρή επανάσταση στο χώρο της ομορφιάς.

 

Η Watermelon Glow Hyaluronic Clay Pore-Tight Facial  είναι η τελευταία προσθήκη στην αγαπημένη συλλογή περιποίησης δέρματος, εμπνευσμένη από φρούτα και λαχανικά. Η Glow Recipe δημιούργησε μια εκπληκτική και πολύ καινοτόμα face cream. Με 100% φυσικό άρωμα καρπουζιού, το νέο προϊόν αποτελεί την πρώτη υαλουρονική κρέμα με άργιλο, που κυκλοφορεί στην αγορά!

 

Courtesy of Glow Recipe

 

Μια πολυτελή φόρμουλα, που ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος, από ευαίσθητα έως ξηρά. Ο μη στεγνωμένος και “χτυπημένος” πηλός αποσυμπιέζει τους πόρους και εμποτίζει το δέρμα με ενυδάτωση. Παράλληλα, τα PHA και BHA χαρίζουν μια εκπληκτική απαλότητα στην επιδερμίδα σας. Τα ένζυμα από αντιοξειδωτικά, που έχουν υποστεί ζύμωση, φωτίζουν το πρόσωπο. Η λεπτή σκόνη από σπόρο βατόμουρου προσθέτει μια απαλή και φυσική απολέπιση.

 

Courtesy of Glow Recipe

 

Το 100% ανακυκλώσιμο ροζ βάζο είναι ακόμα ένα θετικό στοιχείο του ονειρεμένου προϊόντος. Καινοτόμα και πρωτοποριακή η νέα κρέμα θα πάει τη skin care ρουτίνα σας στο next level.

 

Courtesy of Glow Recipe

 

www.glowrecipe.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.