Home / Fashion  / Φορέστε τo floral όπως μία fashionista!

Φορέστε τo floral όπως μία fashionista!

Φορέστε τo floral όπως μία fashionista!
Αφεθείτε στην γοητεία του floral!

Εμπνευστείτε από stylish looks με floral prints για να δημιουργήσετε το δικό σας ξεχωριστό, winter outfit με λουλουδάτα items και details που κάνουν τη διαφορά.

Romantic Dress

Mini, midi ή maxi, το floral φόρεμα μπορεί να συνδυαστεί με ιδιαίτερα αξεσουάρ, μπότες, ankle boots ή sneakers και να αποτελέσει ένα ρομαντικό, rock ή casual chic outfit που θα σας συνοδεύσει όλη την ημέρα.

Floral παντελόνι

Για πρωινές βόλτες, επιλέξτε ένα casual παντελόνι με λουλουδάτες λεπτομέρειες ή ακόμη και μία πιο φαρδιά παντελόνα -ναι και τον χειμώνα- και συνδυάστε το με μονοχρωμίες στο υπόλοιπο outfit.

Unique jackets

Δίνουν fashion χαρακτήρα σε ένα απλό και καθημερινό look, είναι όμορφα και σας χαρίζουν extra πόντους στυλ. Αν δεν έχετε ήδη, επενδύστε σε floral jackets και πανωφόρια, γιατί κλέβουν την παράσταση.

Sexy skirt!

Μπορείτε να πειραματιστείτε με μοτίβα, χρώματα, αξεσουάρ, υφές και υφάσματα και να δημιουργήσετε ένα χαρούμενο και stylish αποτέλεσμα, ιδανικό για τις βόλτες σας στην πόλη και τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!