Home / Lifestyle  / Celebrities  / Φαντασμαγορικό φινάλε για το GNTM 3, με νικητή τον Ηρακλή Τζουζίνοφ!

Φαντασμαγορικό φινάλε για το GNTM 3, με νικητή τον Ηρακλή Τζουζίνοφ!

Ανακαλύψτε όλα όσα έγιναν στον τελικό του μεγάλου reality μόδας.

 

 

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τους 4 φιναλίστ, Ανδρέα, Αιμιλιάνο, Παρασκευή και Ηρακλή, να προετοιμάζονται για την πρώτη τους δοκιμασία, τη συμμετοχή τους σε ένα catwalk. Προς μεγάλη έκπληξη των διαγωνιζόμενων και του κοινού, στο τέλος της δοκιμασίας θα αποχωρούσε ένας, χάνοντας την ευκαιρία να φτάσει στον τελικό. Στην πασαρέλα συμμετείχαν και παλαιότεροι παίκτες και υποψήφιοι, όπως Ρασέλ, Ίριδα, Παναγιώτης κ.α.  Οι 4 φιναλίστ φόρεσαν δημιουργίες των: NatarGeorgiou, Nidodileda και Sotiris Georgiou, και περπάτησαν σε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό. Ένα λάθος του Αιμιλιάνου του κόστισε τη συμμετοχή του στον τελικό και αποχώρησε εμφανώς απογοητευμένος.

 

 

Αισθητή ήταν η φυσική απουσία του Άγγελου Μπράτη, ο οποίος εξέφραζε τα σχόλια του μέσω live σύνδεσης. Ο ίδιος έκρινε σημαντικό και υποχρέωση του, να μην παρευρίσκεται, καθώς ομολόγησε ότι είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid.

 

Η τελική δοκιμασία, που ανέδειξε τον νικητή, αποτελούταν από δύο λαμπερές φωτογραφήσεις, που έγιναν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με φωτογράφο τον Δημήτρη Σκουλό, γεγονός που τους ενθουσίασε. Στην πρώτη, οι διαγωνιζόμενοι καλέστηκαν να παραστήσουν διάσημους που περπατούν στο κόκκινο χαλί, ενώ τους πλαισίωναν και οι εντυπωσιακοί Βίκυ Καγιά και Γιώργος Καράβας. Στη δεύτερη φωτογράφιση το θέμα ήταν blue party και η ανάδειξη ενός ποτού. Η Παρακευή φορούσε δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη, θυμίζοντας πολύ στο δεύτερο μέρος την Cher, ενώ τα αγόρια του Γιώργου Παπαδόγαμβρου.

 

 

Κριτές και διαγωνιζόμενοι εμφανίστηκαν στο πλατό για την κριτική των τελικών φωτογραφιών, ο ένας πιο όμορφος από τον άλλον, φορώντας εκθαμβωτικά κομμάτια. Η πρώτη κριτική ήταν βιντεοσκοπημένη, όπου και παρευρέθηκαν παλαιοί παίκτες, τους οποίους διάλεξαν οι φιναλίστ, ενώ η δεύτερη ήταν live. Στο πλατό παρευρέθηκαν, μέσω video, και οι εκπρόσωποι του Elite Management, λέγοντας λίγα λόγια  για τους παίκτες.

 

 

Η τελική βαθμολογία των κριτών ανέδειξε ως πρώτο τον Ηρακλή με 79, δεύτερη την Παρασκευή 76 και τελευταίο τον Ανδρέα με 72 βαθμούς. Μετά την προσεκτική καταμέτρηση των ψήφων του κοινού, νικητής αναδείχθηκε ο Ηρακλής με ποσοστό 95,2! Οι κριτές και ο couch, φανερά συγκινημένοι, δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά και την υπερηφάνεια τους. Ο Ηρακλής, σοκαρισμένος με δάκρυα στα μάτια, ευχαρίστησε πρώτα τα παιδιά που ήταν μαζί του και έπειτα τη μεγάλη αδυναμία του, τη μητέρα του.

 

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.