Home / Lifestyle  / Celebrities  / Φέτος είναι η χρονιά της Vanessa Kirby

Φέτος είναι η χρονιά της Vanessa Kirby

Φέτος είναι η χρονιά της Vanessa Kirby.
Η Vanessa Kirby διεκδικεί το χρυσό αγαλματίδιο και κάνει όλη την υφήλιο να μιλά για εκείνη.

Η Vanessa Kirby είναι η ηθοποιός που συζητιέται περισσότερο αυτή τη στιγμή στο Χόλιγουντ. Η Αγγλίδα σταρ είναι υποψήφια για Oscar Α’ Γυναικείου Ρόλου για τη μοναδική της ερμηνεία στην ταινία “Τα Θραύσματα μιας Γυναίκας”. Στο φιλμ είναι η Martha Weiss. Μια γυναίκα που συνθλίβεται συναισθηματικά και καταρρακώνεται, καθώς έρχεται αντιμέτωπη με την απώλεια του νεογέννητου παιδιού της στη διάρκεια του τοκετού.

 

 

H Vanessa Kirby απέδειξε το εύρος των ερμηνευτικών της ικανοτήτων, αναλαμβάνοντας έναν ρόλο που όχι μόνο την ανέδειξε, αλλά και την άλλαξε και ως άνθρωπο.

“Παρατηρώ τώρα, ότι είμαι πολύ πιο ευαίσθητη στον πόνο άλλων ανθρώπων σε σύγκριση με πριν. Μπορώ να τον καταλαβαίνω περισσότερο. Μπορώ να τον βλέπω περισσότερο και αν τον βλέπω, ξέρω πώς να στέκομαι δίπλα και να αφήνω χώρο για αυτόν”.

Τα παραπάνω δήλωσε σε συνέντευξή στη στο Porter, δίνοντάς μας να καταλάβουμε πως η υποκριτική δεν είναι απλή υπόθεση και μπορεί να επιδράσει καθοριστικά στους ανθρώπους.

 

Φέτος είναι η χρονιά της Vanessa Kirby.

Photo: Toby Coulson

 

Η Vanessa Kirby είχε ξεχωρίσει όμως νωρίτερα και στη μικρή οθόνη. Την είχαμε απολαύσει στον ρόλο της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, αδελφή της βασίλισσας Ελισσάβετ, στους πρώτους δύο κύκλους της δημοφιλούς σειράς “The Crown”. 

 

Φέτος είναι η χρονιά της Vanessa Kirby.

Photo: Toby Coulson

 

Η ηθοποιός γεννήθηκε στις 18 Απριλίου 1988 στο Λονδίνο και μεγάλωσε στο Wimbledon. Σπούδασε Αγγλικά στο University of Exeter και αμέσως μετά τις σπουδές της ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός. Άλλωστε αυτό ήθελε να κάνει πάντοτε.

Το 2009 ήταν η χρονιά που άρχισε η επαγγελματική της πορεία με συμμετοχές της στο θέατρο. Την αμέσως επόμενη χρονιά έκανε σινεμά και το 2011 ασχολήθηκε με την τηλεόραση, όμως από το 2014 και μετά ήρθαν οι μεγάλοι ρόλοι.  Από τη στιγμή που ξεκίνησε δεν έχει σταματήσει και όλα δείχνουν πως στο μέλλον θα δούμε ακόμη περισσότερα και ενδιαφέροντα από την ηθοποιό.

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!