Home / Good Life  / Υπέροχο γαστρονομικό ταξίδι στην ιταλική κουζίνα

Υπέροχο γαστρονομικό ταξίδι στην ιταλική κουζίνα

Υπέροχο γαστρονομικό ταξίδι στην ιταλική κουζίνα
Ανακάλυψε την ιταλική κουζίνα και τα θαύματά της μέσα από το Istagram.

Αν αγαπάς την ιταλική κουζίνα, τότε θα αγαπήσεις και αυτούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Είναι αφιερωμένοι στο ιταλικό φαγητό και σε ταξιδεύουν σε υπέροχες γεύσεις. Τι θα έλεγες για αυθεντική pasta carbonara, για γευστικά risotto, pizza ή νόστιμο κοτόπουλο parmigiana; Τις υπέροχες συνταγές τους θα βρεις από instagrammers που παρουσιάζουν την ιταλική κουζίνα. Ανακάλυψέ τους.

 

Υπέροχο γαστρονομικό ταξίδι στην ιταλική κουζίνα

 

 

@csabadallazorza

Πίσω από τον νόστιμο και εξαιρετικά δημοφιλή λογαριασμό βρίσκεται η συγγραφέας και παρουσιάστρια Csaba dalla Zorza. Η food expert λατρεύει τις γεύσεις του της πατρίδας της και μας παρουσιάζει υπέροχα πιάτα, δίνοντάς μας έμπνευση και φυσικά ανοίγοντάς μας την όρεξη.

 

 

@soniaperonaci

Η Sonia Peronaci είναι πολύ διάσημη στην Ιταλία. Η Ιταλίδα σεφ και blogger έχει δημιουργήσει τον διαδικτυακό ιστότοπο μαγειρικής Saffron Yellow, που έχει εξαιρετική απήχηση και φυσικά έχει έναν επίσης δημοφιλή λογαριασμό στο Insta. Ο λόγος για το ομώνυμο account της που είναι γεμάτο χρώματα και γεύσεις.

Μέσα από χαρούμενες φωτογραφίες παρουσιάζει στο κοινό ιταλικά πιάτα που μας καλούν να τα φάμε δίχως δεύτερη σκέψη. Γλυκά αλλά και αλμυρά, όλα φαίνονται φανταστικά. Αν θέλετε να δείτε και πώς θα τα φτιάξετε μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις συνταγές στα υπόλοιπα κανάλια της στα social media.

 

 

@cucchiaioit

Το πασίγνωστο περιοδικό μαγειρικής Il Cucchiaio d’Argento έχει γίνει πλέον ένας super tasty Insta λογαριασμός. Το περιοδικό που λειτουργεί από το 1950 έχει γράψει ιστορία στην γειτονική χώρα και είναι πλέον διαθέσιμο και ανανεωμένο σε ψηφιακή μορφή.

Στο account θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το φαγητό, τον τρόπο ζωής και τν πολιτισμό των Ιταλών. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!