Home / Wellness  / Health  / Υγεία και εφαρμογές: Ποιες είναι οι καλύτερες;

Υγεία και εφαρμογές: Ποιες είναι οι καλύτερες;

Υγεία και εφαρμογές: Ποιες είναι οι καλύτερες;
Οι κορυφαίες εφαρμογές για την υγεία που μπορείς να κατεβάσεις στο κινητό σου.

Το κινητό μας είναι σήμερα η προέκταση του χεριού μας. Κάνουμε σχεδόν τα πάντα μέσα από αυτό. Γιατί να μην προσέχουμε και την υγεία μας με τις κατάλληλες εφαρμογές;

 

MyFitnessPal.

Το MyFitnessPal είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές υγείας. Σε βοηθά να έχεις τη διατροφή σου υπό έλεγχο και να ξέρεις κάθε στιγμή πόσες θερμίδες έχεις προσλάβει με το φαγητό. Έχει πολύ καλές κριτικές και τη χρησιμοποιούν όσοι θέλουν να ελέγχουν το βάρος τους, να χάσουν κιλά ή απλά να προσέξουν την υγεία τους.

 

Υγεία και εφαρμογές: Ποιες είναι οι καλύτερες;

 

 

Headspace: Meditation & Sleep.

Ένα app που θα σε βοηθήσει να έχεις λιγότερο στρες και να κοιμάσαι πολύ καλύτερα. Το Headspace είναι μία εφαρμογή διαλογισμού, η οποία σου διδάσκει τις δεξιότητες του meditation και σε βοηθά να είσαι κάθε μέρα πιο χαλαρός και χαρούμενος. Έχει επίσης επιλογές ώστε να εστιάσεις στο πρόβλημα που σε απασχολεί και θέλεις να βελτιώσεις όπως είναι η προσωπική ανάπτυξη και η διαχείριση του στρες, η βελτίωση του ύπνου και υγεία του μυαλού και του σώματος.

 

Υγεία και εφαρμογές: Ποιες είναι οι καλύτερες;

 

MyTherapy.

Η MyTherapy είναι μία βραβευμένη εφαρμογή που προσέχει την υγεία σου. Σου υπενθυμίζει πότε να πάρεις τα χάπια σου και έχει επίσης άλλα χρήσιμα εργαλεία όπως παρακολούθηση βάρους, παρακολούθηση αρτηριακής πίεσης και άλλων συμπτωμάτων. Τέλος, μπορείς να μοιραστείς αυτά σου τα στοιχεία εύκολα με τον γιατρό σου. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!