Home / Beauty  / Ποιον τύπο μάσκας προσώπου να διαλέξω;

Ποιον τύπο μάσκας προσώπου να διαλέξω;

Τύπο μάσκας προσώπου

Κάθε τύπος δέρματος είναι διαφορετικός και γι’ αυτό πρέπει να δώσετε προσοχή στον τύπο μάσκας προσώπου που θα επιλέξετε.

 

Οι μάσκες προσώπου έχουν φέτος την τιμητική τους. Με τη skin care ρουτίνα να έχει αποκτήσει μεγάλη βαρύτητα στην καθημερινότητά μας, οφείλετε να επιλέγετε πάντα τα κατάλληλα προϊόντα. Ο τύπος δέρματος που έχετε, καθώς και οι ανάγκες της επιδερμίδας σας, καθορίζουν και τον τύπο μάσκας προσώπου που θα επιλέξετε. Για όμορφα και σύντομα αποτελέσματα οφείλετε να γνωρίζετε τι περιέχει η μάσκα που θα επιλέξετε, πριν την εφαρμόσετε.

 

 

Τα κυριότερα συστατικά που πρέπει να περιέχει είναι αντιρυτιδικά συστατικά, βιταμίνη C και E, συνένζυμα και υαλουρονικό οξύ. Θα προσφέρουν ενυδάτωση, σύσφιξη και αναζωογόνηση. Αν η επιδερμίδα σας είναι από μόνη της πιο λεία, μπορείτε να επιλέξετε μια μάσκα με πιο ελαφριά υφή. Από την άλλη, οι λιπαρές επιδερμίδες χρειάζονται πιο πλούσια και κρεμώδη υφή, με περισσότερα θρεπτικά συστατικά.

 

 

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα να εφαρμόζετε μάσκες για πλούσια ενυδάτωση, διότι οι ανάγκες του δέρματος είναι μεγαλύτερες. Ιδιαίτερα βοηθητικές έχουν αποδειχθεί αυτές που περιέχουν φρούτα και στοιχεία της φύσης ή άργιλο. Μη ξεχνάτε να την εφαρμόζετε αφού έχετε κάνει καλό καθαρισμό του προσώπου σας και πάντα όση ώρα συνίσταται. Αφού αφαιρέσετε τη μάσκα προσώπου σας εφαρμόστε κατευθείαν την ενυδατική κρέμα σας.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.