Home / Fashion  / Το street style επέστρεψε και μας χαρίζει καλοκαιρινή έμπνευση

Το street style επέστρεψε και μας χαρίζει καλοκαιρινή έμπνευση

Μαζί με τις Εβδομάδες Μόδας δυναμική επιστροφή έκανε και το street style, προσφέροντας την καλύτερη καλοκαιρινή έμπνευση.

 

 

Μπορεί τα live fashion shows να έλειψαν στους σχεδιαστές, το κοινό, όμως, αναζητούσε το παλιό και παραδοσιακό street style. Οι δρόμοι του Παρισιού, της Αυσταλίας και του Μιλάνου γέμισαν με fashion experts, insta girls και supermodels, τα οποία φόρεσαν ονειρεμένα κομμάτια των μεγαλύτερων σχεδιαστών και τα ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο, με φόντο τις ομορφιές των φημισμένων πόλεων.

 

 

Κάθε λάτρης της μόδας κατανοεί την αξία ενός street style look, όπου τα ρούχα παίρνουν ζωή και συνδυάζονται με τρόπους που σε μαγεύουν. Απολαυστικές εικόνες μας χάρισαν τεράστια στιλιστική έμπνευση για το καλοκαίρι. Φέτος, επιδιώκεται το casual chic, όπου χαλαρότητα και κομψότητα αποτελούν το ιδανικό match, με wearable ρούχα, που ο καθένας μπορεί να υιοθετήσει. It bags, oversized αξεσουάρ, έθνικ μοτίβα, χαλαρά παντελόνια, σατέν φορέματα, φούστες με σκίσιμο, blazers, wrap tops, έντονα χρώματα και glamour προσθήκες πρωταγωνιστούν.

 

 

 

Συγκεντρώσαμε 40 εκπληκτικά looks που αξίζει να ανακαλύψετε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.instagram.com/p/CREaecMtf0j/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.