Home / Cozyhome  / Το Sotiris Lazou Design Studio σχεδίασε table lamps σε συνεργασία με την Urbi et Orbi

Το Sotiris Lazou Design Studio σχεδίασε table lamps σε συνεργασία με την Urbi et Orbi

Sotiris Lazou design studio

Το Sotiris Lazou Design studio δημιούργησε μια καινούργια συλλογή από table lamps με μπαταρία, για την Urbi et Orbi.

 

Courtesy of Urbi et Orbi

 

Μετά την πετυχημένη συνεργασία των δύο studio, με τη συλλογή από νιπτήρες για το μπάνιο, η δημιουργική συνεργασία ετοίμασε καινούργια πράγματα. Το Sotiris Lazou design studio θεωρείται ένα από τα πιο πετυχημένα και παλαιότερα studios της Αθήνας. Ο ιδρυτής και δημιουργός Σωτήρης Λάζου ειδικεύεται στο industrial design, φτιάχνοντας μοναδικά αντικείμενα και κτήρια, διατηρώντας το ελληνικό στοιχείο παρόν.

 

Courtesy of Urbi et Orbi

 

Η ολοκαίνουργια συλλογή του σχεδιάστηκε για την Urbi et Orbi. Εξίσου με έδρα την Αθήνα, αποτελεί το κατάλληλο μέρος για παραγωγή και object design με βάση το τσιμέντο. Καθώς ενώθηκαν τα δύο studios, συναντήθηκαν η δημιουργικότητα, η φαντασία και η ποιότητα, μέσα από τη νέα συλλογή. Στην ολοκαίνουργια collection συναντάμε ιδιαίτερες λάμπες τραπεζιού, σε μεσαίο μέγεθος, που λειτουργούν με τη χρήση μπαταρίας.

 

Courtesy of Urbi et Orbi

 

Η LucerA collection κατασκευάστηκε από “χυτό” σκυρόδεμα και ημιδιαφανή ρητίνη. Τα μοναδικά σχέδια και τα γεωμετρικά σχήματα θα φέρουν στο σπίτι σας μια νέα και φρέσκια πινελιά, που θα αντανακλά urban vibes και σύγχρονη κομψότητα. Μπορείτε να την ανακαλύψετε μέσα από τα sites του SotirisLazou Design Studio και της Urbi et Orbi .

 

Courtesy of Uρβιi et Orbi

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.