Home / Fashion  / Το show της Mary Katrantzou στο LFW

Το show της Mary Katrantzou στο LFW

Η σχεδιάστρια εντυπωσίασε με τις πολύχρωμες δημιουργίες της.

H Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου ξεκίνησε δυναμικά και ήδη ξεχωρίσαμε τις αγαπημένες μας συλλογές για το 2019.

 

Η Ελληνίδα Mary Katrantzou παρουσίασε μια πολύ ξεχωριστή συλλογή για το ερχόμενο φθινόπωρο, γεμάτη χρώματα, φτερά και λαμπερά κεντήματα.

 

 

Το show φιλοξενήθηκε στο κτίριο  Coutts Bank του Λονδίνου, με θέμα τα στοιχεία της φύσης, τη γη, το νερό, τον αέρα και τη φωτιά. Φαίνεται ότι η σχεδιάστρια αποφάσισε να απομακρυνθεί από το “μονοπάτι” των χαρακτηριστικών της prints, δίνοντας έμφαση στις υφές και στα εντυπωσιακά διακοσμητικά στοιχεία.

 

 

Έντονοι όγκοι, ombre pastels και neutral τόνοι συμβόλιζαν το στοιχείο του νερού, βαθιά πορτοκαλί και λαμπερά κόκκινα τη φωτιά, αέρινες οργάντζες το νερό, ενώ το γήινο στοιχείο αποδόθηκε μέσα από prints, τα οποία θύμιζαν καμμένη γη.

 

 

Ολόκληρα τοπία αποτυπώθηκαν πάνω σε φορέματα, γεμάτα παγέτες και μεταλλικές λεπτομέρειες, ενώ οι αποχρώσεις κινήθηκαν από την έντονη παλέτα μέχρι και τα παστέλ ροζ, αλλά και το σκούρο καφέ.

 

 

Μέσα από τη συγκεκριμένη συλλογή η Katrantzou ήθελε να αποδώσει δημιουργικά την πολυδιάστατη γυναικεία φύση, απόλυτα ελεύθερη και δυναμική (αέρας), έντονη και καυτή όπως η φωτιά, ασταμάτητη όπως το νερό, και γεμάτη ζωή όπως η γη.

 

 

Απολαύστε μερικές από τις εντυπωσιακές δημιουργίες:

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath