Home / Good Life  / Το Porto Carras Grand Resort είναι ο απόλυτος προορισμός διακοπών!

Το Porto Carras Grand Resort είναι ο απόλυτος προορισμός διακοπών!

Porto Carras Grand Resort
Το Porto Carras Grand Resort είναι ο απόλυτος προορισμός καλοκαιρινών διακοπών κι εμείς συγκεντρώσαμε 10 εξαιρετικούς λόγους, που θα σας πείσουν να το επιλέξετε.

 

Πώς ορίζονται οι ιδανικές διακοπές; Αναμφίβολα, η απάντηση στη συγκεκριμένη ερώτηση είναι ξεχωριστή για τον καθένα. Ονειρεμένες παραλίες ή ορεινές διαδρομές με θέα στη θάλασσα; Αθλητικές δραστηριότητες ή στιγμές χαλάρωσης σε πολυτελή spa; Αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες ή οινικές αναζητήσεις; Στην περίπτωση του Porto Carras Grand Resort δεν χωρούν διλήμματα. Εδώ, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε, για να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία διακοπών!

 

Porto Carras panoramic view

 

1. Gold, green & blue

Μια καταπράσινη έκταση 17.630 στρεμμάτων, 9 χλμ. δαντελένιας ακτής, με χρυσή άμμο και καταγάλανα νερά, 25 παρθένοι κόλποι ασύλληπτης ομορφιάς. Σε απόλυτη αρμονία με τον φυσικό πλούτο της Σιθωνικής γης, το Porto Carras Grand Resort “αναπνέει” το πράσινο και γίνεται ένα με το γαλάζιο. Μπορείτε να σκεφτείτε ιδανικότερο σκηνικό για τις διακοπές σας;

 

Porto Carras

 

2. A 5* experience

Μετά από την πρόσφατη, εκτενή ανακαίνιση τόσο των εσωτερικών, όσο και των εξωτερικών του χώρων, το Porto Carras Grand Resort παρέχει νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες στους επισκέπτες του. Τα 324 ευρύχωρα δωμάτια και οι 155 πολυτελείς σουίτες του πέντε αστέρων Meliton, με απρόσκοπτη θέα στο απέραντο γαλάζιο του Τορωναίου κόλπου, τη μαρίνα και το γήπεδο γκολφ, προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και την απόλυτη lifestyle εμπειρία διαμονής.

 

accomodation Porto Carras

 

Ανάμεσα στους πρώτους, μικρούς, μαγευτικούς κολπίσκους, στη βάση του απέραντου δάσους και των αμπελώνων, βρίσκεται και η προνομιακή Villa Kalyva Mare. Με πέντε υπνοδωμάτια και ιδιωτική πισίνα πάνω από τη θάλασσα, εξασφαλίζει την απόλυτη πολυτέλεια, άνεση και ιδιωτικότητα των επισκεπτών της.

 

 

3. Adrenaline kicks

Το ανανεωμένο γήπεδο γκολφ του Porto Carras, 18 οπών και Par 72, εκτείνεται σε μια έκταση 450 στρεμμάτων και είναι ένα από τα μεγαλύτερα της Ελλάδας. Αποτελεί ιδανική επιλογή για μία πρώτη επαφή με το σπορ, καθώς προσφέρει μαθήματα και κατάλληλο εξοπλισμό για αρχάριους, αλλά και έμπειρους παίκτες.

 

Golf Porto Carras

 

Τα πέντε ανακαινισμένα γήπεδα τένις και το επίσης ανακαινισμένο Tennis Club & Academy προσφέρουν ευκαιρίες προπόνησης με έμπειρους προπονητές.

 

 

Τα ανανεωμένα πεζοπορικά μονοπάτια 28 χλμ., με μαγευτική θέα στη θάλασσα, περνούν παράλληλα από τους ιδιωτικούς λιμένες και τον αμπελώνα του Domaine Porto Carras. Εδώ θα ανακαλύψετε το τέλειο σκηνικό για τρέξιμο, πεζοπορία, ποδηλασία και άλλες εξωτερικές δραστηριότητες φυσικής άσκησης.

 

horse riding Porto Carras

 

Ιππασία, αλλά και υποβρύχιες ή θαλάσσιες δραστηριότητες, όπως κολύμβηση, snorkeling, καταδύσεις, θαλάσσιο σκι, κανό και ιστιοπλοΐα, είναι κάποιες από τις πολλές δραστηριότητες που μπορείτε να χαρείτε κατά τη διαμονή σας.

 

Porto Carras pisines

 

Οι εξωτερικές πισίνες και τα γήπεδα μπάσκετ, beach volley και ποδοσφαίρου 5X5 ολοκληρώνουν το πληθωρικό παζλ αθλητικών εγκαταστάσεων του ιστορικού resort.

 

4. Sailing stories

Η αναβαθμισμένη Μαρίνα του Porto Carras Grand Resort αποτελεί ήδη το σημείο συνάντησης σκαφών από την Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο. Με χωρητικότητα 315 θέσεων ελλιμενισμού και δυνατότητα φιλοξενίας μεγάλων σκαφών (έως 60 μ.) είναι το ιδανικό λιμάνι για τους λάτρεις του sailing!

 

 

5. Raise your spirit(s)

Μία επίσκεψη οινογνωσίας στο Οινοποιείο του Porto Carras, καθώς και μία βόλτα στους απέραντους αμπελώνες, με τη μοναδική πανοραμική θέα του Τορωναίου, επιβάλλεται. Οι λάτρεις του κρασιού θα απολαύσετε μία μοναδική περιήγηση στον μεγαλύτερο οργανικό αμπελώνα της Ελλάδας. Μην παραλείψετε την ξενάγηση στα κελάρια του Οινοποιείου, όπου θα γευτείτε τα παλαιωμένα κρασιά, κατευθείαν από τα βαρέλια του Domaine Porto Carras.

 

vineyards Porto Carras

 

6. Nectar and ambrosia

Τα τέσσερα ανακαινισμένα εστιατόρια και τα πέντε διαφορετικά μπαρ στη θάλασσα, τις πισίνες ή με θέα τη Μαρίνα, προσφέρουν την απόλυτη γευστική εμπειρία. Μια πληθώρα φρέσκων, βιολογικά παραγόμενων προϊόντων φτάνει στα έμπειρα χέρια καταξιωμένων chefs, που συνθέτουν δημιουργικά πιάτα υψηλού επιπέδου. Παράλληλα, οι mixologists του resort θα σας εκπλήξουν ευχάριστα με τις ιδιαίτερες προτάσεις τους σε cocktails και fine drinks!

 

Athos Veranda Porto Carras

 

7. Inner peace

Ένας τόσο ολοκληρωμένος προορισμός διακοπών δεν θα μπορούσε να μη διαθέτει κορυφαίες επιλογές αναζωογόνησης! Το παγκοσμίου κλάσης Κέντρο Θαλασσοθεραπείας και Spa, έκτασης 4.700 τ.μ., προσφέρει μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών ευεξίας και χαλάρωσης, εξειδικευμένες πισίνες και κέντρα fitness. It’s time to pamper yourselves!

 

 

8. Playground love

Το Porto Carras Grand Resort φροντίζει με τον καλύτερο τρόπο και για τους λιλιπούτειους επισκέπτες του. Η ολοκαίνουργια εξωτερική Παιδική Χαρά στους καταπράσινους κήπους, καθώς και το Kids Club, με ένα γεμάτο πρόγραμμα διασκεδαστικών δραστηριοτήτων, υπόσχονται στους μικρούς φίλους του resort αξέχαστες στιγμές χαράς και δημιουργικής απασχόλησης!

 

9. Endless fun

Για ιδιαίτερες στιγμές ψυχαγωγίας, το Porto Carras Casino Meliton Privé είναι επίσης ανοιχτό με αναβαθμισμένες υπηρεσίες και σας προσκαλεί να ζήσετε συναρπαστικές στιγμές παιχνιδιού σε ένα μοναδικό περιβάλλον.

 

 

+1. A safe haven

Aνέπαφες υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας. Xρήση ψηφιακών υπηρεσιών. Ιατρική υποστήριξη όλο το 24ωρο. Πλήρης απολύμανση και βαθιές μέθοδοι καθαρισμού. Πλήρως καταρτισμένο προσωπικό. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τους εκτεταμένους ανοιχτούς χώρους, μετουσιώνουν το Porto Carras σε ένα ασφαλές καταφύγιο, για να απολαύσετε, χωρίς συμβιβασμούς, μία ολοκληρωμένη, χαλαρωτική εμπειρία διακοπών.

 

Porto Carras view

 

Porto Carras Grand Resort

Σιθωνία Χαλκιδικής, Τ.: +30 23750 77500

[email protected], [email protected]

www.portocarras.com

Facebook: @PortoCarrasGrandResort

Instagram: portocarras

 

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin