Home / Men  / Το Porsche Design Huawei Mate10 smartphone είναι απλά υπέροχο

Το Porsche Design Huawei Mate10 smartphone είναι απλά υπέροχο

Απαράμιλλη κομψότητα με δυναμικό design.

 

Το νέο smartphone Porsche Design Huawei Mate10 , συνδυάζει την κομψότητα και τον δυναμισμό με εκπληκτικά χαρακτηριστικά, αποτελώντας ένα πολυτελές κινητό τηλέφωνο για υψηλές επιδόσεις. Εμπνευσμένο από τον κόσμο της ταχύτητας με κομψή χειροποίητη κεραμική εμφάνιση στο εξωτερικό του και ανάγλυφα στοιχεία από μέταλλο και γυαλί, αποτελεί  ένα τεχνολογικό κόσμημα. Διατίθεται αποκλειστικά σε Diamond Black χρώμα που το κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακό.

 

 

Η νέα του κάμερα, Leica Dual Camera, προσφέρει κορυφαία ποιότητα εικόνας, σε ανάλυση 20 / 12MP και το χάρη στο Hybrid Zoom που διαθέτει εγγυάται καταπληκτική αποτύπωση ακόμη και των πιο μικρών λεπτομερειών.  Με οθόνη στις 6 ίντσες υψηλής ανάλυσης και μνήμη Ram στα 6 GB, το νέο Porsche Design Huawei Mate 10 κάνει την εμπειρία του χρήστη ακόμη πιο απολαυστική.

 

 

Με ενσωματωμένη μνήμη flash 256GB, το Porsche Design Huawei Mate 10, παρέχει στον χρήστη άφθονο αποθηκευτικό χώρο για μουσική, βίντεο και εικόνες, ενώ του εγγυάται μια μοναδική ακουστική εμπειρία  χάρη στα υψηλής ποιότητας ηχεία HiFi. Σε ό,τι αφορά την αυτονομία του, μπορεί να κρατήσει μέχρι και δυο ημέρες, γιατί διαθέτει μπαταρία περί τα 4000 mAh, ενώ προσφέρεται και η δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 20 λεπτών που χαρίζει αυτονομία για μια ολόκληρη μέρα.  

 

 

Το νέο smartphone Porsche Design Huawei Mate10 κυκλοφορεί σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις για την Κίνα, τις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο και φέρει μαζί του αναδιπλούμενο δερμάτινο κάλυμμα που προστατεύει το τηλέφωνο σας με στυλ!

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!