Home / Family  / Το Mediterranean Cosmos ζωντανεύει τον κόσμο της LEGO® μπροστά μας!

Το Mediterranean Cosmos ζωντανεύει τον κόσμο της LEGO® μπροστά μας!

Από τις 5/09 έως και τις 21/09, επιστρέφουμε στα θρανία, δημιουργούμε μαζί εντυπωσιακές κατασκευές και απογειώνουμε τη φαντασία και το παιχνίδι στα 15 διαμορφωμένα stages σε όλους τους ορόφους του Mediterranean Cosmos.

 

  • 12 αγάλματα LEGO® και πάνω από 5,000,000 τουβλάκια LEGO® ζωντανεύουν τον κόσμο της LEGO® μπροστά μας! Ένας νέος τρόπος παιχνιδιού ήρθε, αφού για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζεται η καινούργια σειρά LEGO® Hidden Side, η οποία συνδυάζει το φυσικό με το ψηφιακό παιχνίδι.

 

 

 

 

  • Θα χρησιμοποιήσουμε το τηλέφωνό μας για να λύσουμε μυστήρια και να πιάσουμε τα κρυμμένα φαντάσματα που στοιχειώνουν την πόλη! Θα χτίσουμε αλλά και θα δημιουργήσουμε τις δικές μας κατασκευές στο Brick Bar και θα λάβουμε μοναδικό αναμνηστικό το προσωποποιημένο τουβλάκι με το όνομά μας, που θα χαράζεται μπροστά μας.

 

 

  • Θα χτίσουμε την πόλη του μέλλοντος όπως τη φανταζόμαστε στο ειδικά διαμορφωμένο stage LEGO® CITY, ενώ θα γίνουμε masters του Spinjitzu στο LEGO® NINJAGO®. Mε τον ήχο του γκόνγκ θα ξεκινήσουμε επικές συγκρούσεις στον διαγωνισμό σβούρας LEGO® NINJAGO®! Ο νικητής θα κερδίσει το συλλεκτικό “χρυσό” μετάλλιο LEGO® NINJAGO®.

 

 

  • 20 χρόνια LEGO® Star WarsTM και σπάνια συλλεκτικά LEGO® σετ μας μεταφέρουν σε ένα γαλαξία πολύ πολύ μακριά, στο μοναδικό LEGO® Star WarsTM Museum.

 

  • Τέλος, θα χτίσουμε το όχημά μας και θα το δοκιμάσουμε στην ειδική πίστα LEGO® Technic Pull Back.

 

 

Back to school with LEGO®!

 

 

Πρόγραμμα:

Από 05/09 έως 21/09

Δευτέρα – Παρασκευή 17:00 – 20:00

Σάββατο 12:00 – 19:00

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath