Home / Beauty  / Το make-up βουρτσάκι που κοστίζει $25,000!

Το make-up βουρτσάκι που κοστίζει $25,000!

Το brand Artis κυκλοφορεί ένα πολυτελές make-up βουρτσάκι! 

To νέο θαυματουργό βουρτσάκι για make-up από το brand Artis, που διαθέτει προϊόντα ομορφιάς και ειδικεύεται σε βουρτσάκια για make up και μακιγιάζ, κοστίζει $25,000! Ναι, καλά ακούσατε η γνωστή εταιρεία κυκλοφόρησε το καινούργιο της elegant βουρτσάκι για μακιγιάζ, το οποίο υπόσχεται να χαρίσει περισσή πολυτέλεια στην beauty συλλογή μας. 

 

 

Τα πανάκριβα βουρτσάκια που είναι 3 σε αριθμό, διαθέτουν τις πιο απαλές και μαλακές τρίχες με την βοήθεια των οποίων μπορούμε να απλώσουμε ευγενικά το make up στο πρόσωπό μας και είναι σχεδιασμένα ώστε να αποτελούν ένα υψηλής αισθητικής, chic beauty item! 

 

 

Τα βουρτσάκια, καθένα μοναδικό, είναι καλυμμένα με λευκό χρυσό και διακοσμημένα με λευκά διαμάντια, μαύρα διαμάντια και ρουμπίνια!

 

 

 

Ανακαλύψτε τα στο artisbrush.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!