Home / Fashion  / Celebrity Style  / Το leather φόρεμα της Charlize Theron που μας γοητεύσε

Το leather φόρεμα της Charlize Theron που μας γοητεύσε

Το leather φόρεμα της Charlize Theron που μας γοητεύσε
H Charlize Theron και το sexy μαύρο φόρεμά της. 

Η όμορφη ηθοποιός ό,τι κι αν φορέσει της ταιριάζει. Αυτό είναι γεγονός. Είναι όμως κάποιες φορές που οι στυλιστικές της επιλογές είναι σούπερ και η ομορφιά της αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο. Όπως η συγκεκριμένη της δημόσια εμφάνιση που προκάλεσε το ενδιαφέρον των φωτογράφων και απέσπασε πολύ θετικά σχόλια. 

 

Το leather φόρεμα της Charlize Theron που μας γοητεύσε

 

Η βραβευμένη χολιγουντιανή ηθοποιός είχε παρευρεθεί στα βραβεία BAFTA όπου και φόρεσε ένα υπέροχο μαύρο δερμάτινο φόρεμα του Alexander McQueen. Λίγο πιο τολμηρή και με πιο “σκληρό” ίσως ύφος κατάφερε και πάλι να εντυπωσιάσει, ενώ οι λεπτομέρειες στο φόρεμά της – όπως η διπλή ζώνη- αλλά και τα σικάτα πέδιλά της απογείωσαν το σύνολο. 

 

 

Σε ό,τι αφορά τα μαλλιά της και το make up κινήθηκε σε ήπιους τόνους. Προτίμησε έναν χαμηλό κότσο με χωρίστρα στο πλάι, ενώ έδωσε έμφαση στα χείλη και στα φρύδια της, τα οποία τόνισε με μολύβι χειλιών. Αν και το look της ήταν κάπως “ροκ” η υπέρλαμπρη Charlize ήταν για ακόμη μία φορά elegant και αριστοκρατική. 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!