Home / Cozyhome  / Το Kith έρχεται στην Ευρώπη με το πρώτο κατάστημα στο Παρίσι!

Το Kith έρχεται στην Ευρώπη με το πρώτο κατάστημα στο Παρίσι!

Kith

Το διάσημο brand Kith παρουσιάζει στο κοινό του σε ένα εντυπωσιακό κατάστημα στο Παρίσι.

 

Με μεγάλη περηφάνια και ενθουσιασμό η εταιρεία ένδυσης Kith ανακοίνωσε τη δημιουργία και τα εγκαίνια ενός πρώτου καταστήματος στην Ευρώπη. Το brand που έχει την έδρα του στην Αμερική και καταστήματα στο Τόκυο αποφάσισε να στεγάσει τις συλλογές του στο Παρίσι, στην πρωτεύουσα της μόδας. Πολύ κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου χτίστηκε το εντυπωσιακό κτήριο, που καλύπτει έκταση περίπου 1.500 τετραγωνικών μέτρων!

 

Courtesy of Kith

 

Αποτελείται από τρεις πολυτελείς ορόφους και μια ονειρεμένη αυλή. Προερχόμενο από τις λέξεις friends και family, το νέο κατάστημα επιθυμεί να αναδείξει τη φιλοσοφία του brand. Να κάνει ένα βήμα κοντά στους φίλους του και να τους αποδείξει ότι είναι οικογένεια του.

 

Courtesy of Kith

 

Αρχίζοντας από το ισόγειο, οι επισκέπτες ανεβαίνουν μια μαρμάρινη σκάλα και φτάνουν στο επίπεδο του ρουχισμού. Ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει ενδύματα και υποδήματα για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Ο μοναδικός και ειδικά φτιαγμένος πολυέλαιος έχει κατασκευαστεί από δεκάδες λευκά παπούτσια Air Max 1s! Η εκπληκτική αυλή είναι σχεδιασμένη από έναν πράσινο τοίχο και πολύχρωμα μάρμαρα. Περιλαμβάνει ένα εστιατόριο, που σερβίρει brunch και κλασσικά πιάτα της Νέας Υόρκης.

 

Courtesy of Nike

 

Τέλος, στο υπόγειο θα ανακαλύψετε ένα πανέμορφο lounge με βελούδινες πολυθρόνες και καναπέδες, σε navy blue. Εκεί, θα γνωρίσετε το brand καλύτερα, βλέποντας σημαντικά και iconic αντικείμενα που το αντιπροσωπεύουν. Για να γιορτάσει το νέο κατάστημα ένωσε δυνάμεις με τη Nike και σχεδίασαν, από κοινού, ένα special edition sneaker.

 

Kith

Courtesy of Kith

 

www.kith.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.