Home / Good Life  / Art & Culture  / Το How I met your mother πρόκειται να αποκτήσει spin off!

Το How I met your mother πρόκειται να αποκτήσει spin off!

Το δημοφιλές και αγαπημένο sitcom How I met your mother θα αποκτήσει spin off, με αντίστροφη ιστορία και τίτλο How I met your father.

 

Από το τέλος του How I met your mother, είχαν αρχίσει οι συζητήσεις για spin off και sequel της σειράς. Επτά χρόνια μετά το όνειρο των fans γίνεται πραγματικότητα. Αποφασίστηκε η δημιουργία ενός spin off με αντίστροφη ιστορία. Το κανάλι Hulu θα φέρει στο κοινό το How I met your father. Στο μακρινό μέλλον, μια μητέρα η Sophie διηγείται στα παιδιά της πώς γνώρισε τον πατέρα τους, στον καιρό της πανδημίας.

 

 

Πρωταγωνίστρια και μητέρα στη σειρά θα είναι η Hillary Duff. Ο Isaac Aptaker και η Elizabeth Berger βρίσκονται πίσω από το σενάριο και τη δημιουργία, οι οποίοι έχουν γράψει και το πετυχημένο This is Us. Προς το παρόν, έχει ανακοινωθεί πώς η σειρά θα αποτελείται από 10 επεισόδια, κάτι που ίσως αλλάξει στο μέλλον. Αναμένουμε για περισσότερα επίσημα νέα!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.