Home / Men  / Το fitness gadget που θα απογειώσει την προπόνησή σου

Το fitness gadget που θα απογειώσει την προπόνησή σου

Το fitness gadget που θα απογειώσει την προπόνησή σου
Το νέο Apple Watch είναι το fitness gadget που θα σε βοηθήσει να κατακτήσεις τους προπονητικούς σου στόχους!

Σήμερα, σημαντικοί σύμμαχοί μας στην προσπάθεια να χάσουμε βάρος, να σμιλέψουμε τους μυς μας και να αποκτήσουμε συνολικά ένα υγιές σώμα, είναι τα fitness gadgets. Έχουν σούπερ λειτουργίες που μας βοηθούν να ελέγχουμε κάθε κίνησή μας κατά τη διάρκεια της άσκησης, να κρατάμε αριθμούς κλειδιά και στατιστικά που μας βελτιώνουν την προσπάθειά μας και μας βοηθούν να ακοκτήσουμε καλύτερα αποτελέσματα. Πολλές φορές τα fitness gadgets λειτουργούν τρόπον τινά και ως fitness coaches, παρέχοντάς μας κίνητρα για άθληση και δίνοντάς μας συμβουλές και πολύτιμες οδηγίες για ασφαλέστερη άσκηση.

 

Το fitness gadget που θα απογειώσει την προπόνησή σου

Tο fitness gadget σύμμαχος στην επίτευξη των προπονητικών σου στόχων.

Το fitness gadget που θα απογειώσει την προπόνησή σου

 

Ένα τέτοιο gadget είναι και το συγκεκριμένο Αpple watch, καθώς διαθέτει μετρήσεις για κάθε τύπο άσκησης, εφαρμογή καρδιογραφήματος και οθόνη Always-On Retina. Αναλυτικότερα, πέρα από το υπέροχο, μοντέρνο και κομψό design του, το Apple Watch Series 5:

  • Σε βοηθά να προπονηθείς αποτελεσματικότερα, παρέχοντάς σου μετρήσεις για κάθε τύπο άσκησης. Απλά βλέπεις τα στοιχεία στην οθόνη σου. Ακόμη, στο App Store μπορείς να βρεις ποικιλία εφαρμογών για καλύτερη υγεία και ευεξία.
  • Είναι κατασκευασμένο από ένα πολύ ελαφρύ και δυνατό υλικό. Από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο, που το κάνει επίσης να δείχνει υπέροχο.
  • Έχει διάφορα λουράκια τα οποία μπορείς να αλλάξεις ανάλογα με την περίσταση στην οποία βρίσκεσαι, από την προπόνησή σου μέχρι το γραφείο. Διατίθενται πολλές επιλογές χρωμάτων και υλικών, μεταξύ των οποίων δερμάτινα, μεταλλικά και υφασμάτινα.
  • Διαθέτει τρεις δακτύλιους μέτρησης για να ενημερώνεσαι για την καθημερινή δραστηριότητα: Κίνηση, Άσκηση και Στάση. Ο δακτύλιος της κίνησης μετράει τις θερμίδες που καις κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο δακτύλιος της άσκησης δείχνει πόση ώρα γυμνάστηκες και αυτός της στάσης σε ενημερώνει σε παρακινεί να σηκωθείς και να αναλάβεις ξανά δράση. Άλλωστε χωρίς δράση γίνεται να πετύχεις τους fitness στόχους σου;

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!