Home / Cozyhome  / Architecture  / Το elegant κατάστημα ΝΥΧΙ ΝΥΧΙ Beauty Lounge by G2 lab

Το elegant κατάστημα ΝΥΧΙ ΝΥΧΙ Beauty Lounge by G2 lab

Το elegant κατάστημα ΝΥΧΙ ΝΥΧΙ Beauty Lounge στα Ιωάννινα
Είναι αδιαμφισβήτητα το αγαπημένο place to be για τους απανταχού beauty lovers. 
Φωτογραφίες: Lefteris Kossaras Photography

Το elegant κατάστημα ΝΥΧΙ ΝΥΧΙ βρίσκεται στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων, σε κεντρικό πεζόδρομο, αποτελώντας αγαπημένο προορισμό ομορφιάς και περιποίησης αντρών και γυναικών.

 

Το elegant κατάστημα ΝΥΧΙ ΝΥΧΙ Beauty Lounge by G2 lab

Το elegant κατάστημα ΝΥΧΙ ΝΥΧΙ Beauty Lounge by G2 lab.

 

Το design studio G2lab, που αποτελείται από τους Γιάννη και Γιώργο Ευθυμιάδη, κέρδισε το απαιτητικό design στοίχημα, δημιουργώντας ένα stylish, chic κι απόλυτα λειτουργικό περιβάλλον κι αναδεικνύοντας υπέροχα τον εσωτερικό χώρο. Οι interior designers παρέλαβαν ένα ημιυπόγειο κατάστημα, με την μισή σχεδόν όψη κάτω από την στάθμη του πεζοδρομίου, μετατρέποντας οποιαδήποτε σχεδιαστική δυσκολία σε design πλεονέκτημα. Έτσι, αξιοποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό η μεγάλη ανοιχτή τζαμαρία της όψης για την καλύτερη εκμετάλλευση του φυσικού φωτός, η οποία διαχωρίστηκε με διακοσμητικά καϊτια, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον κάδρο στην όψη του δρόμου.

 

Το elegant κατάστημα ΝΥΧΙ ΝΥΧΙ Beauty Lounge στα Ιωάννινα

 

Ο χώρος αντιμετωπίστηκε ως ενιαίος προκειμένου να δείχνει μεγαλύτερος, χωρίς πολλά χωρίσματα, πέραν των απόλυτα αναγκαίων. Ο διαχωρισμός των χρήσεων στο κυρίως μπροστά τμήμα επιτυγχάνεται περισσότερο με τις εναλλαγές των υλικών, κυρίως στο δάπεδο αλλά και τις διακριτές ζώνες των χρήσεων.

 

Το γραμμικό έπιπλο του μανικιούρ διαχωρίζει κομψά τον χώρο της εισόδου από αυτόν της εργασίας του καταστήματος, ενώ η κρεμαστή επίσης γραμμική κατασκευή με τα φυτά στο πάνω τμήμα του, καδράρει όμορφα το εσωτερικό.

 

 

Ένας χώρος ομορφιάς κι αισθητικής με υψηλή αισθητική! 

Στο δάπεδο επιλέχθηκαν μεγάλα γρανιτοπλακίδια με όψη μαρμάρου σε λευκή και γκρι απόχρωση. Πιο συγκεκριμένα, το πατάρι του πεντικιούρ διαφοροποιείται με τον υπόλοιπο χώρο μέσω της χρήσης του πιο σκούρου πλακιδίου, έναντι του υπόλευκου που χρησιμοποιήθηκε στον υπόλοιπο χώρο.

Στους τοίχους κυριαρχεί η πατητή τσιμεντοκονία προσδίδοντας ιδιαίτερη ένταση στην όλη σύνθεση.

 

Το elegant κατάστημα ΝΥΧΙ ΝΥΧΙ Beauty Lounge στα Ιωάννινα

Φυτά τοποθετήθηκαν σε πολλά σημεία στο εσωτερικό χαρίζοντας φυσικότητα, ζεστασιά και αίσθηση οικείου.

Για τα υφάσματα επιλέχθηκε βελούδο στην απόχρωση του βαθύ πράσινου – πετρόλ, η οποία παντρεύεται αριστοτεχνικά με τις χρυσές λεπτομέρειες σε έπιπλα και κατασκευές, συνθέτοντας ένα περιβάλλον που αποπνέει διακριτική πολυτέλεια και μοντέρνα αισθητική.

 

 

Τα ελαφριά κάθετα διακοσμητικά στοιχεία στη σκάλα και στις κατασκευές χρησιμοποιούνται για να «ζεστάνουν» το εσωτερικό, τονίζοντας την γεωμετρικότητα, ενώ η καμπύλη καθορίζει τον χώρο της υποδοχής. Το έπιπλο υποδοχής αποτελεί επιβλητικό στοιχείο στον χώρο με έναν φαινομενικά «βαρύ» μονολιθικό όγκο με όψη μαρμάρου να στηρίζεται πάνω σε «ανάλαφρη» μεταλλική βάση από καμπύλα στοιχεία. Καμπύλο επίσης είναι το φόντο πίσω από το έπιπλο εισόδου που αποτελεί και σημείο πώλησης ειδών ομορφιάς και περιποίησης.

 

Το elegant κατάστημα ΝΥΧΙ ΝΥΧΙ Beauty Lounge στα Ιωάννινα

 

Τα υλικά, οι χρωματισμοί, οι υφές και ο φωτισμός συνδυάζονται αρμονικά, προσδίδοντας μια chic-elegant αίσθηση σε έναν χώρο που αποπνέει ταυτόχρονα οικειότητα και μας προσκαλεί στο πιο όμορφο beauty ταξίδι. 

 

 

Credits

Interior design: G2lab – Γιώργος & Γιάννης Ευθυμιάδης

Καρέκλες – Πολυθρόνες: Tsiklioti

Πλακάκια: Αντύπας Ιωάννης

Φωτιστικά: Καυκάς

Πατητές τσιμεντοκονίες: Kourasanit

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!