Home / Beauty  / Το dry shampoo είναι η λύση για τη bad hair day σου

Το dry shampoo είναι η λύση για τη bad hair day σου

dry shampoo

Τι μπορεί να προσφέρει το dry shampoo στα μαλλιά σου και πώς πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε σωστά.

 

Οι bad hair days μπορούν να βασανίσουν κάθε μια από εμάς. Δεν ξέρουμε αν πρέπει να τα αφήσουμε σε ατημέλητο και natural look ή να τα μαζέψουμε ένα messy hair bun. Πολλές φορές δεν προλαβαίνουμε να λουστούμε και είναι απόλυτα λογικό. Μια εύκολη και γρήγορη λύση για να “καλύψουμε” τα bad hair μας είναι το dry shampoo. Τα ξηρά σαμπουάν αποτελούν ένα product- κλειδί, που δεν πρέπει να παραβλέψουμε.

 

 

Το πιο σημαντικό που πρέπει να προσέξουμε για την εφαρμογή του είναι η περιοχή των μαλλιών. Τα ξηρά σαμπουάν πρέπει να μπαίνουν μόνο στις ρίζες των μαλλιών, αλλιώς θα δημιουργήσουν μια θαμπάδα στα υπόλοιπα μαλλιά. Ανακινήστε το καλά, ψεκάστε με μια μικρή απόσταση στη ρίζα και με τις άκρες των δακτύλων κάνετε απαλό μασάζ.

 

 

Με αυτόν τον τρόπο, θα απορροφηθεί καλά το προϊόν και θα αρχίσει να υποχωρεί η λιπαρότητα. Αν τυχόν υπάρχει ακόμα μια θαμπάδα, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πιστολάκι, για καλύτερο αποτέλεσμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τη βούρτσα σας για περισσότερο όγκο. Υπάρχει και ένα extra tip, που μπορεί να δώσει ακόμα πιο τέλεια αποτελέσματα. Εφαρμόστε το dry shampoo το βράδυ, πριν κοιμηθείτε, ώστε να του δώσετε επιπλέον χρόνο για να δράσει καλύτερα.   

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.