Home / Men  / Το Dolce & Gabbana SS22 show έμοιαζε με festival

Το Dolce & Gabbana SS22 show έμοιαζε με festival

Ανακαλύψτε όλα τα μοναδικά σχέδια από το φαντασμαγορικό Dolce & Gabbana SS22 ανδρικό show.

 

 

Φώτα και χρώματα. Το Dolce & Gabbana SS22 show, για την ανδρική συλλογή, θύμιζε ένα ταξίδι σε ένα festival της Νότιας Ιταλίας. Ο Stefano Gabbana επηρεάστηκε από τα ιδιαίτερα φωτιστικά στη διάρκεια μια θρησκευτικής τελετής και τα έθεσε ως πρωταγωνιστές του νέου show. Οι δύο σχεδιαστές θέλησαν να δημιουργήσουν την απόλυτη εμπειρία για το κοινό τους, γεμάτη απόλαυση και ευτυχία, πλημμυρισμένη από wow συναισθήματα, όπως τα αποκαλούν.

 

Courtesy of Dolce & Gabbana

 

Γιορτές του φωτός, οικογένεια, φίλοι, παράδοση και τέχνη. Σε όλα γνώμονας είναι ο άνθρωπος τον οποίο και γιορτάζει η νέα συλλογή. Γι’ αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε άτομα, που θα μας φτιάξουν τη διάθεση και φως, ως μια μορφή θεραπείας. Πρέπει να βλέπουμε με μάτια γεμάτα φως, για να ακτινοβολούμε χαρά και αισιοδοξία. Στο show περπάτησε και ο Έλληνας Αιμιλιάνο, παίκτης του φετινού GNTM, ξεκινώντας τη διεθνή καριέρα του.

 

Courtesy of Dolce & Gabbana

 

Έθεσαν στο επίκεντρο τη millennial σιλουέτα, την οποία ενίσχυσαν με κρυστάλλους Swarovski. Jeans με φαρδιές ζακέτες, petrol washed jeans και πλήρως ενημερωμένα και προσαρμοσμένα κομμάτια. Η μόδα για τους ίδιους δεν είναι ένα απλό κομμάτι ύφασμα. Είναι μια διαδικασία μέσα από την καρδιά και το νου. Δημιούργησαν μια συλλογή με δόσεις hip hop από τα 90s, αλλά και luxury και σύγχρονες πινελιές της νέας εποχής.

 

Courtesy of Dolce & Gabbana

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.