Home / Family  / Το Dior Oblique pattern ντύνει την ολοκαίνουργια παιδική collection

Το Dior Oblique pattern ντύνει την ολοκαίνουργια παιδική collection

Μια ονειρεμένη Dior Kid’s collection κυκλοφόρησε, με κεντρικό στοιχείο το iconic oblique pattern του οίκου.

 

Courtesy of Dior

 

Ο κόσμος είναι πάντα ομορφότερος μέσα από τα μάτια των παιδιών. Σε αυτόν τον ονειρεμένο κόσμο μας καλεί ο οίκος, για την καινούργια kid’s collection. Μοιράζοντας μηνύματα αισιοδοξίας και ελπίδας, σχεδίασε μια ονειρεμένη συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021. Διαθέσιμη για αγόρια, κορίτσια, αλλά και μωράκια, η νέα συλλογή υπόσχεται στους μικρούς μας φίλους τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις.

 

Courtesy of Dior

 

Η artistic director του brand, Cordelia de Castellane σχεδίασε τις νέες δημιουργίες, τονίζοντας τη σημασία της αγάπης, της ειρήνης και της αλληλεγγύης. Το iconic oblique pattern στόλισε τις χαριτωμένες φούστες, φορέματα και σιφόν της κοριτσίστικης σειράς. Παστέλ χρώμα και τζιν υφάσματα κυριάρχησαν. Για τα αγοράκια, τα ρούχα κινούνται σε πιο απλές, αλλά πανέμορφες, γραμμές με σακάκια και παντελόνια. Πουλόβερ, μπλούζες, φορμάκια και παπούτσια ολοκληρώνουν την αξιολάτρευτη collection.

 

Courtesy of Dior

 

Μπορείτε να την ανακαλύψετε μέσα από το official site.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.