Home / Fashion  / Το Dior Fall 2021 show μας καλεί σε ένα disco party

Το Dior Fall 2021 show μας καλεί σε ένα disco party

Ο οίκος παρουσίασε το Dior Fall 2021 show, στην εβδομάδα μόδας της Σαγκάη, το οποίο πραγματοποιήθηκε με φυσική παρουσία.

 

 

Dance it out! Ο οίκος Dior μας καλεί σε ένα φαντασμαγορικό disco party. Χορευτική μουσική, φωτορυθμικά εφέ, pop up στοιχεία και φυσική παρουσία καλεσμένων. Το Dior Fall 2021 show τα είχε όλα. Η εβδομάδα μόδας της Σαγκάη γίνεται, κυρίως, με φυσική παρουσία, σηματοδοτώντας μια μικρή επιστροφή των παραδοσιακών runways. Η Maria Grazia Chiuri κατάφερε να δώσει στις κλασσικές σιλουέτες του οίκου ένα pop και disco στυλ.

 

Courtesy of Dior

 

Εμπνευσμένη από τη μακροχρόνια μούσα του οίκου, Mitzah Bricardi και τον σχεδιαστή Elio Fiorucci, παρέσυρε το κοινό σε ένα ψυχεδελικό party. Ξεκινώντας με ένα πλήρες black out, τα μοντέλα κατεβαίνουν από μια leopard σκάλα και δίνουν το έναυσμα. Τοίχοι στολισμένοι με glitter και signature disco μπάλες συνέθεσαν το τέλειο σκηνικό για την ολοκαίνουργια συλλογή.

 

Courtesy of Dior

 

Τι όμως είναι το pop? Οι συμμετέχοντες έδωσαν τον δικό τους ορισμό. Χρώματα, ενέργεια, μόδα, δημοκρατία, ελευθερία, μουσική, έκφραση, χορός, 80s, patterns και δημιουργικότητα. Κάθε ένα από τα στοιχεία εντοπίζονται στο ονειρεμένο show, ικανό να σου φτιάξει τη διάθεση και να σε ταξιδέψει νοερά. Δημιουργίες που θυμίζουν vintage συλλογές και παλαιότερες εποχές, έθεσαν το σύγχρονο Pop, έχοντας ως βάση το iconic French style του οίκου.

 

 

www.dior.com

 

Courtesy of Dior

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.