Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Το detox πλάνο σου για μετά το Πάσχα

Το detox πλάνο σου για μετά το Πάσχα

Νιώθεις “τύψεις” για το φαγητό που κατανάλωσες τις Πασχαλινές γιορτές; Σου έχουμε έτοιμο ένα super detox πλάνο, για να μπορέσεις να επανέλθεις.

 

Οι γιορτές είναι πάντα η καλύτερη “δικαιολογία” για να προβούμε σε διατροφικές παρασπονδίες. Σίγουρα ο διαφορετικός τρόπος, που θα περάσουμε τις γιορτές φέτος, ενισχύει την όρεξη μας για φαγητό και καθιστική ζωή. Εννοείται πώς είναι φυσικό ότι θα “ξεφύγουμε”, αλλά το μυστικό είναι να επανέλθουμε γρήγορα, μετά. Μπορείτε να ακολουθήσετε το παρακάτω, απλό και εύκολο, detox πλάνο, ώστε να απαλλαγείτε από τις τοξίνες και να χαρίσετε ευεξία και υγεία στο σώμα σας.

 

 

Προσπαθούμε να μην καταναλώσουμε και άλλο κρέας.

Εντάσσουμε στη διατροφή μας φρούτα και λαχανικά.

Μειώνουμε το αλκόολ και τα αναψυκτικά και το αντικαθιστούμε με άφθονο νερό, φυσικούς χυμούς και smootihes, για ενέργεια και ενυδάτωση.

 

 

Προσπαθούμε να ξεκινήσουμε σιγά-σιγά και πάλι γυμναστική, περπατάμε και κινούμαστε περισσότερο.

Αποφεύγουμε σημαντικά το fast food και το delivery, επιλέγοντας σπιτικά φαγητά όπως, όσπρια, λαδερά και ψάρι. Επιπλέον, τα πολλά γλυκά και διάφορα trash λιπαρά (chips,κ.α.) πρέπει να μειωθούν σημαντικά.

Προσέχουμε την ώρα του βραδινού μας και τι περιέχει. Όσο το δυνατόν πιο νωρίς και υγιεινές τροφές, για να αποτοξινωθεί ο οργανισμός σας.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.