Home / Cozyhome  / Architecture  / Το Casa Rancho στην καρδιά ενός δάσους στο Μεξικό χαρίζει το απόλυτο weekend retreat

Το Casa Rancho στην καρδιά ενός δάσους στο Μεξικό χαρίζει το απόλυτο weekend retreat

Casa Rancho

Στη μαγευτική πόλη της Valle de Bravo στο Μεξικό βρίσκεται το εντυπωσιακό και μαγικό Casa Rancho, ακριβώς στην καρδιά της φύσης.

 

 

Το πιο ονειρεμένο σπίτι για το πιο υπέροχο weekend retreat βρίσκεται στο Μεξικό. Οι σχεδιαστές Chain + Siman αποφάσισαν να χαρίσουν στους κάτοικους της Valle de Bravo, αλλά και στους τουρίστες, ένα εντυπωσιακό καταφύγιο για μια μικρή απόδραση. Το Casa Rancho ταιριάζει απόλυτα με το φυσικό τοπίο, σαν μια προέκταση του, κατασκευασμένο από υλικά και χρώματα της φύσης.

 

 

Αποτελείται από τρεις κατασκευές, η καθεμία με οροφή από πέτρα και πέτρινους τοίχος, ισορροπώντας μεταξύ rustic και μοντέρνου. Στο κέντρο βρίσκεται το άνετο και πολυτελές σαλόνι, το οποίο συνορεύει με την κουζίνα, όπου πρωταγωνιστεί το κομψό και κλασσικό μαύρο. Η κύρια κρεβατοκάμαρα εκπληρώνει κάθε προσδοκία σας, για χαλάρωση και ηρεμία. Περιλαμβάνονται και υπνοδωμάτια επισκεπτών, όπου θα έχουν την ευκαιρία για λίγο προσωπικό χώρο στη διαμονή τους.

 

 

Κατά μήκος του σπιτιού υπάρχουν ολόκληροι τοίχοι από γυαλί, με σκοπό οι φιλοξενούμενοι να απολαμβάνουν τη θεά και τις ομορφιές της φύσης. Οι ψηλές οροφές με ξύλινη επένδυση και οι πέτρινοι τοίχοι χαρίζουν άνεση και coziness, για μια ονειρική διαμονή. Η φύση και η πολυτέλεια συναντιούνται με έναν εκπληκτικό τρόπο, καθιστώντας το Casa Rancho το κατάλληλο σπίτι για απόδραση.

 

 

Πηγή: Design milk

Photos Credits: Rafael Gamo

Κεντρική photo: Jaime Navarro

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.