Home / Family  / Το brand Wild One κυκλοφορεί συλλογή για μικρούς σκύλους

Το brand Wild One κυκλοφορεί συλλογή για μικρούς σκύλους

Ανακαλύψτε την αξιολάτρευτη συλλογή της Wild One, για μικρά κουτάβια, με τίτλο “Big World, Small Dogs”.

 

Η εταιρεία Wild One, με έδρα το Brooklyn στη Νέα Υόρκη, κυκλοφόρησε μια ολοκαίνουργια συλλογή από αξεσουάρ. Αυτή τη φορά η συλλογή είναι αφιερωμένη στους μικρούς σκύλους. Στην καινούργια καμπάνια, με τίτλο “Big World, Small Dogs”, πρωταγωνιστεί το αγαπημένο κουτάβι της μόδας ο Boobie Billie. Οι αισθητικές και λειτουργικές επιλογές κατασκευάστηκαν με βάση τα σχόλια των πελατών της εταιρείας.

 

Courtesy of Wild One

 

Τα νέα αξεσουάρ σχεδιάστηκαν για σκύλους με βάρος 10 κιλά και κάτω, αφιερωμένα στα ταξίδια και τους περιπάτους των τετράποδων φίλων σας. Το XS Harness έρχεται σε ποικιλία χρωμάτων και εξασφαλίζει άνεση και απορρόφηση κραδασμών. Μπορεί να αγοραστεί μόνο του ή ως μέρος του Harness Walk Kit, το οποίο περιλαμβάνει αδιάβροχο λουρί και τσάντα. Για μεγάλα ταξίδια επιλέξτε το Travel Courrier, το οποίο περιλαμβάνει τοίχους με αναπνευστικό πλέγμα και εσωτερικό μαξιλάρι που μετατρέπεται σε κρεβάτι.

 

Courtesy of Wild One

 

www.wildone.com

 

Courtesy of Wild One

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.