Home / Beauty  / Το brand Milk Makeup κυκλοφορεί beauty σετ για καλό σκοπό

Το brand Milk Makeup κυκλοφορεί beauty σετ για καλό σκοπό

Το brand Milk Makeup κυκλοφορεί beauty σετ για καλό σκοπό
Η νέα collection του Milk Makeup μας κάνει να λάμπουμε για καλό σκοπό. 

To δημοφιλές αμερικάνικο brand Milk Makeup, ένωσε τις δυνάμεις του με την οργάνωση The Center, για την ολοκαίνουργια συλλογή
Wear Your Pride Set. H collection που είναι αποτέλεσμα collab με την οργάνωση που υπερασπίζεται τα δικαιώματα της LGBTQ κοινότητας και φαίνεται καταπληκτική, έχει δημιουργηθεί για καλό σκοπό, καθώς όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις της θα δοθούν για τις ανάγκες της οργάνωσης.

 

 

Μια beauty συλλογή με κοινωνικό μήνυμα. 

Η limited edition collection Wear Your Pride Set, μας καλεί να είμαστε υπερήφανοι για τον εαυτό μας και να αγκαλιάσουμε την διαφορετικότητα, ενώ περιλαμβάνει τρία σούπερ προϊόντα για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις.

 

 

Πιο συγκεκριμένα, στο σετ θα βρείτε το απόλυτα ενυδατικό Glitter Stick που είναι φτιαγμένο από λάδι καρύδας και αβοκάντο και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως highlighter για να δώσετε extra λάμψη στο πρόσωπό σας και τις εμφανίσεις σας, το επίσης ενυδατικό Mini Holographic Stick που είναι ό,τι πρέπει για να το παίρνετε παντού μαζί σας και μία μάσκαρα για πυκνές και μακριές βλεφαρίδες.

 

 

 

Μαζί με τα τρία μοναδικά προϊόντα, που είναι φτιαγμένα με vegan προδιαγραφές, θα βρείτε και ένα stylish νεσεσέρ για να τοποθετείτε τα beauty items σας. Η σειρά είναι οικονομική και μην ξεχνάτε: όλα τα έσοδα θα δοθούν για καλό σκοπό! 

 

 

www.milkmakeup.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!