Home / Lifestyle  / Το brand Caelina.Jewelry έχει την πιο stylish summer συλλογή κοσμημάτων

Το brand Caelina.Jewelry έχει την πιο stylish summer συλλογή κοσμημάτων

Το brand Caelina.Jewelry έχει την πιο stylish summer συλλογή κοσμημάτων
Τα χειροποίητα κοσμήματα του Caelina.Jewelry είναι must- haves για το καλοκαίρι! 

Η Ράτσικα Βασιλική είχε πάντοτε μια δημιουργική κλίση και για πολλά χρόνια έφτιαχνε χειροποίητα κοσμήματα που ξεχώριζαν με την υψηλή αισθητική τους. Πέρσι, αποφάσισε να κάνει το χόμπι της επάγγελμα και μαζί με τη βοήθεια της κόρης της Ειρήνης Αθανασοπούλου δημιούργησαν το Caelina.Jewelry, ένα φρέσκο brand με οικολογικό προσανατολισμό και handmade κοσμήματα, γούρια, μαρτυρικά, μπομπονιέρες -κι όχι μόνο- που εντυπωσιάζουν. Μαμά και κόρη από τα Γιάννενα μας μιλούν για τις Made in Greece δημιουργίες τους, τη νέα τους σούπερ καλοκαιρινή συλλογή και μας εξηγούν τη φιλοσοφία τους. Ας τις γνωρίσουμε…

 

 

Μιλήστε μας για εσάς και για το brand σας. Πότε ξεκινήσατε να κατασκευάζετε τα κοσμήματα και τι σας εμπνέει;

Το Caelina.Jewelry δημιουργήθηκε ακριβώς έναν χρόνο πριν όταν μαμά και κόρη αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να ιδρύσουμε ένα brand χειροποίητων κοσμημάτων που βασίζεται στην αισθητική μας και στην επιθυμία μας να δημιουργούμε όμορφα κοσμήματα – και όχι μόνο – για όλες τις υπέροχες γυναίκες εκεί έξω. Έτσι, ενώσαμε τη δική μου φαντασία και οργανωτικότητα με τη δημιουργικότητα και την όρεξη της μητέρας μου για να γίνει αυτό το μικρό μας όνειρο πραγματικότητα.
Το όνομα μας, caelina, σημαίνει παράδεισος καθώς και όλη η φιλοσοφία μας παραπέμπει σε έναν κόσμο ουράνιο, γεμάτο λουλούδια, όμορφες μυρωδιές και αιθέριες υπάρξεις. Αν λάβουμε υπόψη και τα σχόλια που ακούμε καθημερινά για όλη μας την εμφάνιση, θεωρούμε πως η αρχική μας σκέψη έχει επιτευχθεί.

 

 

Το brand Caelina.Jewelry έχει την πιο stylish summer συλλογή κοσμημάτων

Το brand Caelina.Jewelry έχει την πιο stylish summer συλλογή κοσμημάτων

 

 

Πείτε μας δύο λόγια για τον οικολογικό χαρακτήρα του brand σας. Με ποιον τρόπο στηρίζετε το περιβάλλον;

Όταν νέοι άνθρωποι αποφασίζουν να δημιουργήσουν ένα δικό τους brand θεωρώ πως έχουν την υποχρέωση να το κάνουν ακολουθώντας κάποιες βασικές προϋποθέσεις. Για παράδειγμα για εμάς, το να δημιουργήσουμε μια επιχείρηση η οποία θα έχει όσο το δυνατόν πιο ισχυρό οικολογικό χαρακτήρα, ήταν μονόδρομος. Πιο συγκεκριμένα, σε όλη τη διαδικασία του packaging, δεν χρησιμοποιούμε καθόλου πλαστικό και όλο το χαρτί που χρησιμοποιείται είναι 100% ανακυκλώσιμο. Τα υφασμάτινα σακουλάκια και οι κορδέλες μας είναι επαναχρησιμοποιούμενες. Επίσης, στο κέντρο της φιλοσοφίας μας βρίσκεται η υποστήριξη μικρών και τοπικών επιχειρήσεων. Αυτές, είναι και ο πυρήνας των προμηθευτών μας. Με προβληματίζει βαθιά το ότι εν έτη 2020 τονίζουμε και προβάλλουμε τόσο πολύ κάτι που θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητο. Παράλληλα όμως χαίρομαι γιατί ο οικολογικός χαρακτήρας μας είναι η πρακτική εφαρμογή των πεποιθήσεων μας και του τρόπου ζωής μας.

 

 

Τι περιλαμβάνει η νέα σας καλοκαιρινή συλλογή και πώς θα την χαρακτηρίζατε;

SEA είναι το όνομα της καλοκαιρινής μας συλλογής και αυτό γιατί φέτος στο κέντρο των δημιουργιών μας βρίσκονται χρώματα που θυμίζουν την θάλασσα και το καλοκαίρι. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε κομμάτια που η καθεμιά μας μπορεί να φοράει όλη μέρα και σε κάθε περίσταση. Από τις διακοπές στο νησί μέχρι το κοκτέιλ σε κάποια ταράτσα.

 

https://www.instagram.com/p/CCwQDhkpSCt/

 

Πού μπορούμε να βρούμε τις δημιουργίες σας;

Όλος αυτός ο κόσμος που περιγράψαμε παραπάνω, φιλοξενείται κατά βάση στο Instagram με το όνομα @caelina.jewelry. Εκεί μπορείς να δεις καθημερινά όλα τα νέα μας σχέδια, να μας ρωτήσεις ό,τι θέλεις και φυσικά να πραγματοποιήσεις τις παραγγελίες σου. Στο Facebook υπάρχει η σελίδα με το ίδιο όνομα, καθώς και το Eshop μας το οποίο φιλοξενείται στην πλατφόρμα του Etsy (caelina.jewelry). Σε περιμένουμε για αλληλεπίδραση…

 

 

Το brand Caelina.Jewelry έχει την πιο stylish summer συλλογή κοσμημάτων

Το brand Caelina.Jewelry έχει την πιο stylish summer συλλογή κοσμημάτων

 

 

Ποιο κόσμημα κατά τη γνώμη σας δεν πρέπει να λείπει από ένα καλοκαιρινό look και γιατί;

Αν και προσωπικά φοράω κάθε είδους κόσμημα, για τα καλοκαίρια μου επιλέγω κυρίως minimal και κομψά κολιέ τα οποία συνήθως συνδυάζω μεταξύ τους και τα φοράω όλα μαζί τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Για τις ανέμελες καλοκαιρινές εξόδους ωστόσο προτιμώ πιο statement σκουλαρίκια τα οποία θεωρώ ότι απογειώνουν κάθε καλοκαιρινό look.

 

Τι φιλοδοξείτε για το μέλλον των κοσμημάτων σας;

Η βασική μας φιλοδοξία είναι να συνεχίσουμε να έχουμε την ίδια όρεξη για αυτό που κάνουμε και με κάθε συλλογή να ξεπερνάμε τον εαυτό μας. Γιατί ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Επίσης, επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε ένα σταθερό μα συνάμα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο ανθρώπων που μας εμπιστεύονται και συνεχίζουν να στηρίζουν το όνειρό μας.

 

Το brand Caelina.Jewelry έχει την πιο stylish summer συλλογή κοσμημάτων

 

 

Q&A

Αγαπημένο μου κόσμημα: Ένα χρυσό κολιέ με ένα πολύ ιδιαίτερο μάτι, το οποίο δεν έχω πια.
Αγαπημένος/η designer: Vassia Kostara
Αισθητική για μένα είναι: Οι μικρές στιγμές τέχνης στην καθημερινή μας ζωή
Καλοκαίρι σημαίνει: Ηλιοβασιλέματα στη θάλασσα
Αγαπημένο μου χόμπι: Πολλά πολλά βιβλία

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!