Home / Cozyhome  / Architecture  / Το boutique Canal Suites μαγεύει με τη μοναδική θέα του στο καταγάλανο Αιγαίο

Το boutique Canal Suites μαγεύει με τη μοναδική θέα του στο καταγάλανο Αιγαίο

Canal Suites
Φωτογραφίες Φώτης Σέρφας

Στο χωριό Κανάλα της Κύθνου, σε μία από τις λίγες πευκόφυτες περιοχές των κυκλαδίτικων νησιών, βρίσκεται το ολοκαίνουργιο boutique ξενοδοχείο, “Canal Suites”.

Μόλις 50μ. από την παραλία, μαγεύει με τη μοναδική θέα των δωματίων του στο καταγάλανο Αιγαίο, την προσεγμένη αισθητική και τις σύγχρονες υπηρεσίες του.

 

 

Το “Canal Suites” διαθέτει εννιά υπέροχα δωμάτια, τέσσερα deluxe δίκλινα στο ισόγειο με ιδιωτική βεράντα και πέντε superior σουίτες στον πρώτο όροφο με ιδιωτικό μπαλκόνι, ιδανικά για ζευγάρια και ενήλικες, που επιθυμούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τις πιο όμορφες διακοπές στην Κύθνο.

 

 

Κάθε εξωτερικός αλλά και εσωτερικός χώρος του ξενοδοχείου έχει σχεδιαστεί, ώστε να προσφέρει ένα περιβάλλον χαλάρωσης για τον επισκέπτη, συνδυάζοντας το παραδοσιακό κυκλαδίτικο στυλ με την απόλυτη κομψότητα και αρμονία.

 

 

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στη διακόσμηση, την οποία επιμελήθηκε ο διακεκριμένος interior designer Martik Manikian, που με το εκλεπτυσμένο, καλλιτεχνικό γούστο του και την πολυετή εμπειρία του, κατάφερε να βάλει τη δική του ξεχωριστή “σφραγίδα” στην ιδιαίτερη αισθητική των χώρων. Πέτρα, ξύλο, σχοινί και άλλα φυσικά υλικά συνυπάρχουν αρμονικά και εναρμονίζονται πλήρως με φόντο το ελληνικό νησιώτικο τοπίο, δίνοντας με την παρουσία τους την αίσθηση μιας ήρεμης φιλοξενίας, χωρίς περιττές φλυαρίες.

 

 

A la carte πρωινό με εξαιρετικές λιχουδιές, που προσφέρεται καθημερινά στο δωμάτιο, lounge bar με θέα τη θάλασσα, όπου μπορείτε να απολαύσετε snacks και cocktails, jacuzzi, εξειδικευμένες υπηρεσίες, όπως μασάζ, yoga και διαλογισμός αλλά και δυναμικές εξωτερικές δραστηριότητες (κατάδυση, πεζοπορία, κωπηλασία με κανό και ιστιοσανίδα) είναι μερικά μόνο από όσα προσφέρει το “Canal Suites” στους επισκέπτες του.

 

 

Απολαύστε ηλιόλουστα πρωινά και δροσερά βράδια με θέα το απέραντο γαλάζιο, σε ένα κατάλυμα, που ξέρει τι σημαίνει να ζεις το καλοκαίρι, όπως σου αξίζει…

 

Credits:

Διακόσμηση: Μαρτίκ Μανικιάν
Εργασίας 9, Νέα Ιωνία, Αθήνα
[email protected]

 

Έπιπλα: Home Deco, Electra
Φωτισμός: Techomat
Δάπεδα: Timbersa
Υφάσματα: Moda Vana
Πισίνα-Υδρομασάζ: Μαρτίνος Ιωάννης
Στρώματα-Κρεβάτια: GrecoStrom
Προϊόντα περιποίησης: Apivita

 
Canal Suites

Κανάλα, 84006, Κύθνος, Κυκλάδες
Τηλ: 2152159919

www.canalsuites.gr

Εταιρεία Διαχείρισης: Hotel Operation

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath