Home / Beauty  / Το beauty brand Makeup a Murder είναι spooky

Το beauty brand Makeup a Murder είναι spooky

Και ταυτόχρονα γοητευτικό. 

To indie beauty brand Makeup a Murder, αποτελεί μία νέα μπράντα καλλυντικών που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει ανάμεσα στην πληθώρα beauty εταιριών και προϊόντων με τη μοναδική της ταυτότητα. Πρόκειται για μία εταιρία που εμπνέεται από τα αστυνομικά μυθιστόρημα, τις σκηνές εγκλήματος και ό,τι περιλαμβάνουν αυτά και δημιουργεί ανατρεπτικά προϊόντα μακιγιάζ.

 

 

Εμπνευσμένη από τα αστυνομικά μυθιστορήματα. 

Πίσω από το αντισυμβατικό brand βρίσκεται η αυτοδίδακτη make up artist Theresa Spencer που σκέφτηκε να μεταφέρει τον crime κόσμο σε ένα beauty brand, αιφνιδιάζοντας το κοινό. Με την πρώτη ματιά μας θυμίζει προϊόντα για το Halloween, για αυτό δεν μας τρομάζει και μας ελκύει με ένα περίεργο τρόπο. 

 

 

 

Πιο συγκεκριμένα, τα καλλυντικά έρχονται σε συσκευασίες που θυμίζουν αντικείμενα που σχετίζονται με τον crime κόσμο και φέρουν ονόματα όπως Luxury Blood Chunk Glitter, Evidence Marker Lashes, Finger Print Setting Powder και Criminology Forensic Brush kit. Άλλωστε οι φωτογραφίες των beauty items μιλούν από μόνες τους. 

 

 

makeupamurder.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!