Home / Lifestyle  / Celebrities  / Το album “My Name is” στηρίζει 21 νέους καλλιτέχνες

Το album “My Name is” στηρίζει 21 νέους καλλιτέχνες

Ο ιδιοκτήτης των Mad House Records Μιχάλης Σταθάκης δημιουργεί το album “My Name is” με νέους καλλιτέχνες.

 

Για πρώτη φορά στην ελληνική rap σκηνή συνθέτεται ένα album, το “My Name Is”, από 21 εντελώς νέους και φρέσκους καλλιτέχνες, σε συνεργασία με γνωστούς και έμπειρους μουσικούς παραγωγούς. Ο Μιχάλης Σταθάκης, ιδιοκτήτης της Mad House Records, δίνει μια ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να παρουσιάσουν στο κοινό τη δουλειά τους.

 

 

Mike G, Chico Beatz, Muneylxrd, DonBeatz, G-Kal & Ripen, AGLI, Aias, BiG BABU, Black Threat, Brave, Diamante, Greeko, Lil Benzy, JaZmine, Kidd, Kosto, Lee Gee, Likou, Maestro, MONKID, Narkush, Pablo, ChrisMo, DERV, Navvan, Sandra. Αυτοί θα είναι οι 21 νέοι καλλιτέχνες, που θα συμμετέχουν. Αυτός που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα streams θα έχει την ευκαιρία να εξασφαλίσει το πρώτο του video clip, με όποιον καλλιτέχνη της Mad House Records επιθυμεί. Το Project θα πραγματοποιείται δύο φορές τον χρόνο, με σκοπό την ανάδειξη νέων ταλέντων.

 

Το “My Name Is” κυκλοφορεί από τη Mad House Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.