Home / Fashion  / Το 501 jeans της Levi’s γιορτάζει 148 χρόνια!

Το 501 jeans της Levi’s γιορτάζει 148 χρόνια!

501 jeans

Για τον εορτασμό των 148ων γενεθλίων του 501 jeans, η Levi’s ξεκίνησε μια special καμπάνια.

Courtesy of Levi’s

 

148 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση του iconic 501 jeans. 148 χρόνια, και παραπάνω, η Levi’s εκπληρώνει τα denim όνειρα μας. Μιλώντας για το perfect jean, πάντα μας έρχεται στο μυαλό η Levi’s. Με αφορμή τον εορτασμό του εμβληματικού ενδύματος, η καμπάνια προώθησης περιλαμβάνει επτά ταλέντα και φίλους του brand. Hailey Bieber, Naomi Osaka, Emma Chamberlain, Barbie Ferreira,  Jaden Smith, Marcus Rashford και Shai Gilgeous Alexander πρωταγωνιστούν.

 

Courtesy of Levi’s

 

Και οι επτά ενσωματώνουν το πνεύμα της δημιουργικότητας, της αυθεντικότητας, του self expression και της πρωτοτυπίας. Κατάφεραν μαζί, αλλά και ο κάθε ένας ξεχωριστά, να υμνήσουν την κληρονομιά του brand και να τιμήσουν τη συμβολή του 501.

 

Courtesy of Levi’s

 

“Το 501 είναι το αυθεντικό μπλε τζιν, γι ‘αυτό έχει νόημα να γιορτάσουμε την εικόνα μας με αυτό το πρωτότυπο cast. Εμπνεόμαστε από τη συναισθηματική σχέση που έχει ο καθένας με το 501 και το προσωπικό τους στυλ. Μας μιλούν για τις  ιστορίες, με τις οποίες έκαναν το τζιν τόσο μοναδικά δικό τους”, δήλωσε η  Karen Riley Grant.

 

Courtesy of Levi’s

 

Μέσα από την υπέροχη καμπάνια, αντιλαμβανόμαστε πώς οι brand ambassadors μας δείχνουν το δικό τους τρόπο για να φορέσουν το jean. Γνωστό για την κλασσική γραμμή του, είναι σχεδιασμένο να γίνεται καλύτερο όσο περνάει ο καιρός. Κάθε pair of jeans σχεδιάζεται με βιώσιμο τρόπο, χάρη στην τεχνική Water Less.

 

Courtesy of Levi’s

 

www.levis.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.