Home / Cozyhome  / Το υψηλό design στο προσκήνιο στη διεθνή έκθεση Design Miami

Το υψηλό design στο προσκήνιο στη διεθνή έκθεση Design Miami

Το σύγχρονο design και η καινοτομία πρωταγωνιστές στη 15η έκθεση Design Miami.

H 15η διοργάνωση της έκθεσης Design Miami ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στις 8 Δεκεμβρίου. Όπως κάθε χρόνο, κορυφάιοι οίκοι σχεδιασμού, αρχιτεκτονικής, διακόσμησης, μόδας, καθώς και προσωπικότητες από τον κόσμο της τέχνης και της δημιουργίας, έδωσαν το παρών σε μία πραγματική γιορτή για το design και την τέχνη.

 

 

Από τις 3 έως και τις 8 Δεκεμβρίου, το Miami μετατράπηκε στην πρωτεύουσα της σύγχρονης τέχνης και του μοντέρνου σχεδιασμού, με επισκέπτες από όλο τον κόσμο να δηλώνουν κατενθουσιαμένοι για την έκθεση. Περισσότεροι από 42.000 χιλιάδες επισκέπτες, γκαλερίστες και συλλέκτες μυήθηκαν στον κόσμο του υψηλού design, με διάσημους καλεσμένους όπως οι Bella Hadid, Leonardo DiCaprio, Pharrell Williams, Elle Macpherson και Nina Dobrev να συρρέουν επίσης στον πρόσφατα ανακαινισμένο εκθεσιακό χώρο Pride Park.

 

Το υψηλό design στο προσκήνιο στη διεθνή έκθεση Design Miami

Functinal Art Gallery

Το υψηλό design στο προσκήνιο στη διεθνή έκθεση Design Miami

 

Τα segments της φετινής διοργάνωσης απέσπασαν τα πιο θετικά σχόλια. Στην ενότητα Design Forum, έναν γόνιμο χώρο συζήτησης και άντλησης καινοτόμων ιδεών, με σημαντικούς featured guests, όπως οι Annabelle Selldorf, Yves Béhar, Thom Filicia, Wolf Burchard, Roberto Lugo, Fernando Laposse, Flavin Judd, Lucas Zwirner, Eames Demetrios, Humberto Campana και Katie Stout, οι επισκέπτες ήρθαν σε επαφή με τις τελευταίες τάσεις. 

 

Ακόμη, ιδιαίτερο ενδιαφέρον και περισσότερη δυναμική από τις προηγούμενες χρονιές είχε και το segment Curio program με πολύ ενδιαφέρουσες εγκαταστάσεις, διασκορπισμένες στον εκθεσιακό χώρο, που επίσης αναδεικνύουν τον πρωτοποριακό και εφευρετικό χαρακτήρα της διοργάνωσης και ενώνουν την τεχνολογία και τη μόδα με τον χώρο του design.  

 

Το υψηλό design στο προσκήνιο στη διεθνή έκθεση Design Miami

Rooms Studio presents In Circulation by Nata Janberidze and Keti Toloraia

 

Το υψηλό design στο προσκήνιο στη διεθνή έκθεση Design Miami

Sarah Myerscough Gallery presents White Perma by Marcin Rusak

 

Αναμένουμε με χαρά την επόμενη διοργάνωση Design Miami που θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως και 21 Ιουνίου 2020. Μέχρι τότε stay tuned!

 

www.miami2019.designmiami.com

 

Photos: Design Miami 

Courtesy of James Harris 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!